Επιλεκτική… ευαισθησία από τον Σπυρόπουλο: Δίωξη -πρόκληση στον Ζερβίνιο

Την ώρα που γίνονται σημεία και τέρατα στα ελληνικά γήπεδα, όταν υπάρχουν εμετικά συνθήματα όπως αυτό για τον Άλκη, αλλά και άθλιες αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές καλοπληρωμένων “αθλητών”, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία, ασκώντας πειθαρχική δίωξη-πρόκληση στον Ζερβίνιο, με την κατηγορία ότι επέδειξε υβριστική συμπεριφορά σε βάρος φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Χωρίς καμία καταγγελία από κανέναν, χωρίς καν αναφορά από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ήρθε η απίστευτη δίωξη.

Βέβαια, ο ίδιος εισαγγελέας και οι… συνάδελφοι του είχαν κλείσει τα μάτια στην χειρονομία του Σέκενφελντ στο περσινό Άρης-Παναθηναϊκός, που δεν… είδε κανείς και ήταν ο ορισμός της αποβολής. Κραυγαλέες οι διαφορές δεν νομίζετε;

Επίσης υπάρχουν αναφορές για την εκτόξευση ρατσιστικών συνθημάτων την περασμένη Κυριακή στην Λεωφόρο. Τι απέγιναν άραγε;

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε δίωξη σε βάρος του YAO KOUASSI GERVAIS της ΠΑΕ Άρης, διότι στις 23-10-2022 στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης για την 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, ο ποδοσφαιριστής επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β΄, 2 περ.α΄, παρ. 5 περ στ΄ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.”

“Επίθεση” Άρη σε Κλάτενμπεργκ: “Μαρκ πόση ακόμη ξεφτίλα αντέχεις; Αγχώνεσαι για να βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός”

To Top