Επιλεκτική μνήμη και… δάκρυα υποκρισίας για τη διαιτησία στα όρια του θράσους!

Επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία στα όρια του θράσους! Μπαράζ δηλώσεων μετά το Περιστέρι από την ομάδα που συνεργάζεται ανοιχτά με το δημόσιο και δάκρυα υποκρισίας για διαιτητική αδικία από τον Τζούλη στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Φυσικά κανείς δεν είδε τα ίδια… δάκρυα, μετά το πέναλτι φάντασμα στον Βιεϊρίνια στο Άρης-ΠΑΟΚ, το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Γκάμα στο παιχνίδι της Τούμπας ΠΑΟΚ-Άρης για το κύπελλο ή έστω κάποια κοκκινισμένα μάγουλα από ντροπή για το ανύπαρκτο πέναλτι στον Πρίγιοβιτς στον αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Φυσικά καμία κουβέντα για την ανακοίνωση των Fentagin που μεταξύ άλλων ανέφεραν “παίζουμε με τους εξιγύαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με αυτούς που σε τίποτα δεν διαφέρουν απο τους σιχαμένους του ποκ, ” ήρθε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ” ένα πράμα…”.

Όπως και καμία νύξη για το πώς οι τρεις κορυφαίοι παίκτες του Ατρόμητου (Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κουλούρης) ήταν στην εξέδρα και φυσικά τον πρώτο του σκόρερ θεατή (Κουλούρης), όταν δανεικοί από τον μεγιστάνα…

To Top