Επιλεκτική όραση από Οφρυδόπουλο, τα είδε… αλλόκοτα

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Οφρυδόπουλος: “Να εκφράσω τη χαρά μας, για αυτό που συνέβη σήμερα και το οποίο μέσω της ΕΡΤ-3 φάνηκε σε όλη την Ελλάδα. Εδώ και ενάμιση χρόνο κάνουμε μία νέα προσπάθεια και φτάσαμε αυτή την εποχή να παίζουμε τέτοιο ματς. Νομίζω ότι ευχαριστήθηκε ο κόσμος, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Ο Άρης δεν είχε ποτέ φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο μία με τον Κάσσο, νικήσαμε κατά κράτος μέσα στο γήπεδο, η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη και αυτό που αρχίσαμε φέτος, θα το τελειώσουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για το 2-0, δυστυχώς έγινε 1-1. Υπήρχαν πράγματα αλλόκοτα στον αγωνιστικό χώρο. Η Παναχαϊκή έχει επίπεδο, κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά όσο κομψά γίνεται να το πω, έγιναν πράγματα αλλόκοτα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλές αγωνιστικές, μπορεί σε μία-δύο αγωνιστικές να γίνουν τα πάνω κάτω. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, νομίζω ότι η Παναχαϊκή υπήρχε μόνο στο γήπεδο. 1-0 το πρώτο ημίχρονο, 60-40 κατοχή. Ο αντίπαλος δεν υπήρχε”.

Για τα αλλόκοτα που είπε: “Όλοι καταλαβαίνουν, όλοι είναι από την ίδια χώρα. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, είναι πιο έξυπνος από εμάς”.

Αν προλαβαίνει η ομάδα του για άνοδο: “Η Παναχαϊκή έχει κρατήσει μία σταθερότητα. Αυτό είναι τεράστιο μπράβο στα παιδιά, γιατί διαχειρίζονται ήττες και βρισκόμασταν ψηλά. Μπορεί σε δύο αγωνιστικές οι 7 βαθμοί να γίνουν 1 ή 15”.

Αν είναι ο στόχος η άνοδος: “Ο στόχος δεν αλλάζει. Έχουμε τη στεναχώρια μας, για το αποτέλεσμα. Δεν αλλάζει κάτι. Όπου τερματίσουμε θα το αποδεχτούμε. Νομίζω ότι η σημασία είναι πως μία ομάδα που ξαφνικά έπαιζε στο Ζευγολατιό, τώρα έπαιζε ντέρμπι με τον Άρη”

To Top