Επιλογές από την… Ελευσίνα μέχρι τη Λειψία

Ολοκληρώνονται απόψε τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο αναμετρήσεις να έχουν ξεκάθαρα φαβορί, σύμφωνα με τις αποδόσεις. Στη Γ’ Εθνική διεξάγονται δύο εξ αναβολής ματς για τον 3ο όμιλο.

play off superleague 2023: Οδηγός & Κριτήρια

1787. Πανελευσινιακός – Χαλκίδα (15:00)

O Πανελευσινιακός, με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο, επικράτησε του αδύναμου Ναυπακτιακού την προηγούμενη αγωνιστική κι έχει ευκαιρία με τρίποντο σήμερα να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη στους 3 βαθμούς. Αδύναμη η Χαλκίδα, προέρχεται από τρεις σερί ήττες (σε καμία δεν σκόραρε, δέχθηκε 9 γκολ σε αυτά τα ματς) και δεν φαίνεται να την ωφέλησε ούτε η αλλαγή προπονητή. Ξεκάθαρο το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο η απόδοση του άσου δεν λέει τίποτα.

➥ Ποντάρουμε στο Over 2,5, που μπορεί να το φέρει μόνος του ο Πανελευσινιακός και είναι σε απόδοση 1.82.

845. Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Στη Γερμανία, συναντιούνται δύο ομάδες που βρέθηκαν πέρυσι στον ίδιο όμιλο της διοργάνωσης και μοιράστηκαν τις νίκες (κέρδισε η κάθε μία στην έδρα της). Η Λειψία έδειξε σε καλή κατάσταση στο τελευταίο ματς στην Μπουντεσλίγκα (3-0 τη Βόλφσμπουργκ), ενώ εντός είναι πολύ δυνατή, έχοντας ηττηθεί μόλις 2 φορές στα 15 τελευταία ευρωπαϊκά ματς. Εξαιρετικά αμφίβολος ο σημαντικός Ενκουνκού.

Η Σίτι προέρχεται από γκέλα ολκής στην Πρέμιερ Λιγκ (1-1 με τη Νότιγχαμ). Στην άκρη το πρωτάθλημα, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο διαχρονικός της στόχος. Σημαντικές οι απουσίες των Λαπόρτ, Ντε Μπρούινε, η πρώτη ήρθε να προστεθεί σε αυτήν του έτερου στόπερ, Στόουνς. Δεν δίνεται άδικα φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η Λειψία διαθέτει δυνατή ομάδα, ειδικά εντός έδρας, και μπορεί να της βάλει δύσκολα.

➥ Με ένα γκολ νωρίς, το ματς μπορεί να ανοίξει και θα ποντάρουμε στο Over 2,5 σε απόδοση 1.78.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top