Επιμένει για Τζανακάκη ο Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει Παυλίδη-Αναγνωστόπουλο

Τις πρώτες του μεταγραφές αναμένεται να επισημοποιήσει εντός της εβδομάδας ο Απόλλων Σμύρνης. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει φτάσει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενηες περιόδου και αναμένεται να τις επισημοποιήσει. Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» τα έχουν βρει με τον Πατρίκ Βουό που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ αλλά και τους Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο (ακόμα δεν λύθηκε το συμβόλαιό του με τον Άρη), Μπάμπη Παυλίδη (αποχώρησε από τον Άρη).

Την ίδια ώρα, στους ανθρώπους του Απόλλωνα έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές και εξετάζονται ορισμένοι στόχοι. Ο Μανώλης Τζανακάκης (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Άρη) είναι ένας εξ αυτών, για το δεξί άκρο της άμυνας, όπως και οι Δημήτρης Χαντάκιας, Γιάννης Κάργας για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Πέραν των παραπάνω ποδοσφαιριστών, στην Ελαφρά Ταξιαρχία κάνουν ορισμένες επαφές και με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό με τα ονόματα να μην έχουν… διαρρεύσει. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως υπάρχει ένας επιθετικός που έχει «γυαλίσει» στους «κυανόλευκους» και θέλουν να τον κλείσουν σε κάθε περίπτωση!

To Top