ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιμένει η πλευρά των Αράβων ότι θα υπάρχει εκπρόσωπος στη γενική συνέλευση

Τρεις είναι αυτή τη στιγμή οι προτάσεις που αναλυθούν στη γενική συνέλευση της Δευτέρας. Πέραν των προτάσεων Καλαϊτζίδη και Αρβανιτίδη για τον ποδοσφαιρικό Αρη (ο Γαλανός δήλωσε ότι η πρότασή του ισχύει μόνο με την ομάδα στη Β΄εθνική και ο Ζαμπέτας επί της ουσίας έθεσε ερωτήματα), υπάρχει πάντα στα υπόψιν και ένα τρίτο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, το οποίο, ωστόσο δεν έχει ακόμη σχηματοποιηθεί. Πρόκειται για την πρόταση Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εκπροσωπεί Αραβικό fund, με τη συμμετοχή και Κύπριου επιχειρηματία.
 
Ο Παπακωνσταντίνου για μια ακόμη φορά τόνισε ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο και πως στην γενική συνέλευση της Δευτέρας θα υπάρξει εκπροσώπηση, προκειμένου να παρουσιαστεί στα μέλη του Αρη.

Επομένως, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες αναφορικά με αυτή την υπόθεση, ώστε ο κόσμος να γνωρίζει οριστικά τι γίνεται με τους Αραβες και εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη, να επικεντρωθεί στις άλλες δύο προτάσεις που διεκδικούν το χρίσμα.

Tην ίδια ώρα σύμφωνα με το metrosport: “Οπως υποστηρίζει η πλευρά των Αράβων τις τελευταίες ημέρες, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να εκπροσωπηθούν την προσεχή Δευτέρα στη γενική συνέλευση του ΑΣ Αρης και, μάλιστα, όχι από κάποιον… τυχαίο εκπρόσωπό τους, αλλά από τον Τζαφάρ Ράζα, που είναι ο άνθρωπος που υπέγραψε την εκδήλωση ενδιαφέροντος που εστάλη στον Ερασιτέχνη. αυτό θα συμβεί, προφανώς, ούτως ώστε να δοθούν απαντήσεις στα… προφανή ερωτήματα, όπως το ποια είναι η εταιρεία (σ.σ. όχι η θυγατρική) που επιδιώκει να εμπλακεί στον Αρη, αλλά και το ποιες είναι οι ακριβείς προθέσεις του Αραβα επιχειρηματία.

 

Πάντως, όπως αφήνεται να διαρρεύσει από πλευράς τους, δεν… καίγονται ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης, καθώς αφήνουν να εννοηθεί πως για τους ίδιους μετρά πολύ περισσότερο η κάλυψη της σύστασης του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ Αρης, παρά το ποιος θα αναλάβει χρέη εφόρου. Αλλωστε, από την πρώτη στιγμή, έχουν ξεκαθαρίσει πως η δική τους πρόταση αφορά μόνο τη συμμετοχή στη FootballLeague και η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της νέας εταιρείας”. 

To Top