Επιμένουν οι Τούρκοι για συμφωνία της Εφές με τον Βεζένκοφ

Ο Λευτέρης Αρβανίτης διέψευσε μέσα στη βδομάδα ότι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα πάει στην Εφές Αναντολού, όμως οι Τούρκοι επιμένουν πως ο παίκτης του Άρη οδεύει στην Κωνσταντινούπολη και θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

Τούρκος δημοσιογράφος ονόματι Ουγκιούρ Τιουρκέρ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter πως υπάρχει συμφωνία της Εφές με τον Σάσα Βεζένκοφ και μάλιστα πως ο παίκτης του Άρη θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Επίσης, άλλη τουρκική πηγή, αυτή που είχε γράψει πρώτη το θέμα, το trendbasket.net ανέφερε πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Όπως και να έχει τα πράγματα είναι δεδομένα. Υπάρχει μπάι άουτ περίπου 250.000 ευρώ (κάτι λιγότερο από 300.000 ευρώ με την εφορία) στο συμβόλαιο του παίκτη και οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Βεζένκοφ θα πρέπει να πληρώσει αυτό το ποσό, αφού φυσικά τα βρει και με τον ίδιο τον παίκτη. Μέχρι τότε ο Βεζένκοφ είναι παίκτης του Άρη, άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει δείξει ότι επηρεάζεται από το (δεδομένο) ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Από την Τουρκία πάντως δεν υπάρχει μόνο η Εφές…

 

To Top