Επιμε-ΝΙΣ για τον Γιαννιώτα!

Η Νις έβαλε για τα καλά στο «μικροσκόπιο» της τον Γιάννη Γιαννιώτα και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», άνθρωπός της τον παρακολούθησε και στην Τρίπολη.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές βδομάδες, όταν ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής Νις Ζουλιέν Φουρνιέρ βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αρη και τον ΟΦΗ, θέλοντας να σχηματίσει ιδίαν άποψη για τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο «κατάσκοπος» της γαλλικής ομάδας, όμως, φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε από τους Ρικάρντο Φατί, Γιάννη Γιαννιώτα και Μάρκο Βελλίδη. Και ειδικά για τον Γιαννιώτα.

Έτσι και στην Τρίπολη βρέθηκε άνθρωπος της ομάδας από τη Νίκαια, βρέθηκε και είδε από κοντά τον νεαρό παίκτη του Άρη που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο. Μόνο που όσα είδε δεν αποτελούν και την πιο αξιόπιστη εικόνα για τον νεαρό, αλλά και για ολόκληρη την ομάδα των κίτρινων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και άνθρωπος της Μονακό είδε τον Γιαννιώτα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει… σημειώσει την αγωνιστική παρουσία του ποδοσφαιριστή του Άρη.

Πρέπει τέλος να υπογραμμιστεί ότι δεν έχει φτάσει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση ή έστω κρούση στην Αλκμήνης…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top