Επισκέφθηκε το «House of Basketball» ο Τσέφεριν της UEFA

Επίσκεψη στα γραφεία της FIBA παρουσία του προέδρου της Ανδρέα Ζαγκλή, πραγματοποίησε ο «ισχυρός» άνδρας της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, σχετικά με θέματα που αφορούν τα ομαδικά αθλήματα αλλά και τον αντίκτυπο του κορωνοϊού.

Η συζήτηση των δύο, επικεντρώθηκε στις διεθνείς διοργανώσεις και στην ανάγκη προστασίας του ευρωπαϊκού αθλητικού μοντέλου. Επίσης, χρησίμευσε επίσης για να τονιστεί η σημασία της συμβολής του αθλητισμού στη σημερινή κοινωνία, παρείχε την ευκαιρία στους δύο οργανισμούς να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης τους και εκτός Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος της UEFA ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δόθηκε να επισκεφτεί το «House of Basketball» και ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ως Σλοβένος, όταν είδε τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του και συγκεκριμένα του Γκόραν Ντράγκιτς.

«Η UEFA και η FIBA μοιράζονται κοινές αξίες, με βάση την αλληλεγγύη και τις καθαρές διοργανώσεις», δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν κατά την επίσκεψή του.

«Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και συνεργαζόμαστε για την προώθησή τους. Υπάρχει μια μακροχρόνια, καθιερωμένη συνεργασία μεταξύ της UEFA και της FIBA», ήταν τα λόγια του Ανδρέα Ζαγκλή.

To Top