Επιστολή αναγνώστη στο PRESSARIS: «Αφήστε τους εγωισμούς, σώστε την ομάδα από τη κόλαση»

Πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή του αναγνώστη Αχιλλέα Μαύρο στο PRESSARIS.

Οι επώνυμες επιστολές αναγνωστών εφόσον δεν έχουν υβριστικό περιεχόμενο δημοσιεύονται ([email protected]).

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του ΑΡΗ.

Είμαι οπαδός του Άρη από την θεσσαλονίκη 22 χρονών και θα ήθελα να εκφράσω την αποψή μου για μερικά θέματα. Ας πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι, η νέα ήττα από τον απόλλωνα μας βύθισε πιο κάτω στον βούρκο για μια ακόμα αγωνιστική χάσαμε στην έδρα μας, σε μία έδρα που σε παλαιότερες περιόδους οι ομάδες ίδρωναν για να πάρουν την ισοπαλία. Το λάθος για αυτή την κατάσταση ξεκινάει από την αλλαγή του προπονητή.

Η έλευση χατζηνικολάου δεν νομίζω να χαροποίησε τους φιλάθλους της ομάδας γιατί η διοίκηση θα μπορούσε να βρεί έναν πιο έμπειρο προπονητή και πάνω απ ‘ολα Ελληνα. Η μη διατήρηση του περσινού κορμού της ομάδας ήταν μεγάλο πλήγμα η φυγή του παπαστεριανού του παπαζαχαρία  του καζναφέρη του κοέλιο και η απόκτηση παικτών όπως ο Ίμπεχ και ο Έλσνερ χαντάκωσε την ομάδα και η απόκτηση τους δεν κάλυψε τη θέση του ξένου που έχουμε ανάγκη δηλαδή  ετοιμάσαμε μια χειρότερη ομάδα από πέρισυ με ένα  υλικό με περισσότερη απειρία από πέρισυ και με στόχο τη σωτηρία.

Αυτό που βλέπω είναι ότι αυτά τα λάθη που γίνανε τα προηγούμενα χρόνια να γίνονται και τώρα που κινδυνεύει η ομάδα με διάλυση να έρχονται παίκτες που να μην βοηθάνε ούτε στο ελάχιστο.

Με τις προσθήκες που γίνανε τώρα και με μία ακόμα στα χαφ μαζί με του παπαστεριανου μπορούμε να ελπίζουμε. Στο διοικητικό είμαστε 3 λαλούν και 2 χορεύουν αλλάζουμε τις διοικήσεις λες και αλλάζουμε πουκάμισο δεν είναι κατάσταση αυτή. Η έλευση του Ηλιάδη με τις υποσχέσεις που έδωσε  δημιούργησε ελπίδες και η κίνηση του να φέρει τον χατζηνικολάου και τον δράμπη  είχε σαν σκόπο την συσπείρωση  των Αριανών και η ομάδα να αποτελείται από “δικά της παιδιά “.

Αλλά με το φιάσκο του επενδυτή και την μη ένταξη της ομάδας στο 99 απέτυχε διοικητικά αν και στο φιάσκο του επενδυτή υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Το θέμα είναι ένα όσοι αγαπάτε τον Άρη δείξτε το στη πράξη και αφήστε τις συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά.

Ο Άρης έχει παράγοντες με χρήματα όπως είναι ο λάμπρος γράντας και ο νίκος τσαρούχας ,ο ντίμης παπαιωάννου κ.α. και όσοι λένε για τον γράντα που έριξε την ομάδα στην Β εθνική αν δεν κάνω λάθος δεχόταν αρκετό πόλεμο από το οπαδικό κίνημα και η υπόθεση με τα δελτία είναι αυτή που χαντάκωσε τη ομάδα συν την κόντρα ανάμεσα διοικησης-οπαδών για μένα.

Και στην τελική είδαμε  τι κάνανε οι άλλες διοικήσεις εκτός το ότι έπεσε η ομάδα ξανά τι καταφέραμε να πηγαίνουμε τελικούς και να μη μπορούμε να πάρουμε έναν τίτλο και να θεοποιούμε παίκτες που βαριόντουσαν να παίζουν και πουλούσαν οπαδιλίκη ,τώρα αν παρηγορούμαστε που πάμε τελικούς και χάνουμε συνέχεια τι να πω ο καθένας όπως κρίνει.

Το μήνυμα είναι ένα αφήστε τους εγωϊσμους και όλοι οι παράγοντες να γίνουν μια γροθιά για την ομάδα μας τον Άρη μας και να τιμωρηθούν όσοι λεηλάτησαν την ομάδα την περίοδο 2004-2012 και προς τους παίκτες να σώσουν την ομάδα από την κόλαση».

To Top