Επιστολή αναγνώστριας του PRESSARIS από τη… Σίφνο: “Οι ιδέες δεν πεθαίνουν, ψηλά το κεφάλι”

Δεκάδες μηνύματα έχει δεχθεί το email του PRESSARIS τις τελευταίες ώρες, τα περισσότερα με οργή και αγανάκτηση για το σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζει η επιστολή της Πόπης Ατσόνιου από τη Σίφνο!

Αναλυτικά:

“ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

Καλησπερα αυτο το μηνυμα σας το στελνω μετα την αγανάκτηση μου μετα το τελευταιο παιχνιδι πλατανιας –αρης απο την αρχη της χρονιας ας μας λεγανε πως οτι και να γινει θα μας στηλουνε β ή γ εθνικη και τελειωσε!!!!!τετοιο αίσχος δεν εχω ξαναδει!!!!ειμαι 33 ετων με διαρκειας του αυτοκρατορα !!!!!ειμαι κατοικος Σιφνου Κυκλαδες .

απο πολλη μικρη αγαπησα τον μπασκετικο αρη και στην συνεχια οτιδηποτε ητανε κιτρινομαυρο στην Θεσσαλονικη ποδοσφαιρο βολευ κτλ.θελω να στειλω ενα μηνυμα σε ολους τους αρειανους και σας παρακαλω να το δημοσιευσετε.

δεν ειμαι θεσσαλονικια αλλα αγαπω την Θεσσαλονικη και τον αρη. στο νησι ειμαστε ολοι και ολοι 2 αρειανοι!!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΥΝΕΙ!!!!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Με πολλη αρειανη αγαπη ΠΟΠΗ απο Σιφνο”

To Top