Επιστολή-απάντηση από Ματθαίου στον Αλεξανδρίδη

Με επιστολή που έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο email του PRESSARIS, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και νυν μέλος του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη απαντάει στο βαρύ κατηγορώ που απηύθυνε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, επίσης μέλος του δ.σ. του φορέα.

Αναλυτικά η επιστολή του Νικήτα Ματθαίου:

“Με έκπληξη άκουσα τις σημερινές δηλώσεις σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης του κ. Αλεξανδρίδη και λυπάμαι πάρα πολύ για τις προσβλητικές και υποτιμητικές δηλώσεις που κάνατε προς το πρόσωπο μου,

γιατί ως παράγοντας (πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ) το πέρασμα μου ήταν πλήρως επιτυχημένο περίπου για μια δεκαετία και όταν μετά μου έγινε η πρόταση αλλά και η τιμή να διατελέσω πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία τότε είχε τα σημερινά οικονομικά προβλήματα, η προσπάθεια μου ως πρόεδρος με διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Σκόρδα το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, τον νομικό κ. Παπαδοπουλο, και τον λογιστή κ. Κωτσιόπουλο πετύχαμε για τους καιρούς εκείνους το ακατόρθωτο, να εντάξουμε την ομάδα στο άρθρο 44.

Όπως αντιλαμβάνεστε, παραγοντικά σε σχέση με μένα που αναφερθήκατε σήμερα και με προσβάλλατε δημοσίως και εμένα αλλά και την οικογένεια μου, καθώς και την  ηθική μου υπόσταση, έρχομαι και ερωτώ:

ποια ήταν η προσφορά σας μέχρι σήμερα στον Άρη κ. Αλεξανδρίδη; Θέλω δε να σας θυμίσω ότι οι γνωστές σε όλο τον κόσμο του Άρη διαφορές που υπήρξαν με τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο κ. Σκόρδα, τις παραμέρισα για το καλό του Άρη, και προσωπικά δηλώνω ότι δεν πρόκειται να μπω σε κανένα παιχνίδι προσωπικών αντιπαλοτήτων ειδικά με εσάς στην προκείμενη, κ.Αλεξανδρίδη, διότι η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που θα εστιάσω μονό στο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Η τακτική σας, αν λέγεται τακτική, μόνο καθυστέρηση δημιούργησε, καταστροφική καθυστέρηση θα έλεγα γι’ αυτό επειδή πλέον επικοινωνούμε μόνο μέσω e-mail  και επιστολών (διότι ο παραγκωνισμός εμού  απο τα συμβούλια είναι γνωστός) έχω να δηλώσω τελεσίδικα ότι με το πρόσωπο σας δε θα ξανασχοληθώ ποτέ σε προσωπικό επίπεδο διότι είναι ολοφάνερο ποιος προσπαθεί να παρεμποδίσει το έργο για την εξυγίανση του Άρη και δυστυχώς κ. Αλεξανδρίδη για εσάς δεν είμαι εγώ αυτός.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ”

 

To Top