Επιστολή για γενική συνέλευση

Σχετικά με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης, αλλά και τη δράση της Κοινωνίας Μελών πήραμε την παρακάτω επιστολή από μέλη του φορέα.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά:

«Ως ένωση προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» δεν λάβαμε καμία απάντηση στην από 4/4/2012 δημόσια αίτησή μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς στη δημιουργία ενός κλίματος συσπείρωσης στο σύλλογο, το οποίο ήταν απαραίτητο τις τελευταίες μέρες, αποφύγαμε την άμεση αντίδρασή μας στην αδιαφορία που επέδειξε το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. σχετικά με το ζήτημα.

Τηρώντας όμως τις δεσμεύσεις μας, επανερχόμαστε. Με νέα επιστολή, που υπογράφουν μέλη μας˙ με την σύμφωνη γνώμη μας˙ ζητείται εκ νέου η σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. Επιπρόσθετα ζητείται και η λίστα των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της Κ.Μ.Α., προκειμένου άμεσα (αν εισπράξουμε και πάλι αδιαφορία) να συλλέξουμε το ποσοστό των υπογραφών που απαιτείται βάσει καταστατικού για τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ.

Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του κ. Π. Στεφανίδη, επικεφαλής του «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ», για τη συμφωνία και συστράτευση του στο εγχείρημά μας και καλούμε όλους τους αρειανούς να συμμετάσχουν κι αυτοί στην επόμενη μέρα του ΑΡΗ μας.

Αναλυτικότερα η επιστολή των μελών μας:

Θεσσαλονίκη 20/4/2012

Προς: το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
_________________________________________________________________

Όσοι υπογράφουμε την παρούσα επιστολή:

Αιτούμαστε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του σωματείου «Κοινωνία Μελών ΑΡΗ». Προτείνουμε ως ημερομηνία διεξαγωγής την 9 Μαϊου 2012, ή άλλη ημερομηνία που θα επιλέξει το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Μ.Α., όχι όμως αργότερα από την 15 Μαϊου 2012. Ο χώρος να βρίσκεται εντός του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο τόπος εκεί όπου εσείς θα επιλέξετε.

Ως θέματα της ημερήσιας διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, προτείνουμε τα ακόλουθα:

1) ΠΑΕ Άρης  Διερεύνηση λύσεων και διεξόδων.

2) Αναίρεση της πρόσφατης απόφασης του σώματος της Κοινωνίας Μελών Άρη περί παράτασης θητείας για ένα έτος της παρούσας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Η τεκμηρίωση της πρότασής μας ενυπάρχει στο κείμενο της Ένωσης Προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»: www.arisprotagonistis.gr/site/anakoinwseis/paremvash-sugklhsh%20gs.html  το οποίο και συνυποβάλλουμε και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της παρούσας αίτησης.

Ζητούμε την άμεση πληροφόρηση μας έως τη Δευτέρα 23/4/2012 σχετικά με την πρόθεση σας να αποδεχτείτε ή όχι το αίτημά μας.

Σε περίπτωση μη αποδοχής του αιτήματος μας για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης θα καταφύγουμε στην συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών από τα μέλη του Σωματείου σύμφωνα με το καταστατικό της Κ.Μ.Α. και το άρθρο 96 του Αστικού Κώδικα.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε να μας ενημερώσετε ποιος είναι ο αριθμός των ταμειακά τακτοποιημένων μελών της Κ.Μ.Α. έως και τις 23/4/2012. Επιπρόσθετα σας ζητούμε να μας παραδώσετε και τα στοιχεία των ταμειακά τακτοποιημένων μελών της Κ.Μ.Α. (ονοματεπώνυμο και αριθμό μητρώου). Το δικαίωμά μας αυτό απορρέει από τα άρθρα 89 και 96 του Α.Κ. που διέπουν την λειτουργία του σωματείου μας και δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων υπογράφοντας κάθε σχετικό κείμενο που θα μας ζητηθεί.

Ορίζουμε ως εκπρόσωπό μας για την επικοινωνία σας τον κ. Νικόλαο Τρακατέλη, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Με αρειανούς χαιρετισμούς

Τα μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ

Νικόλαος Τρακατέλης (Α.Μ 1550), Πασχάλης Κουτσουρλής (ΑΜ 1424), Νέστωρ Παπαλεξίου (Α.Μ. 3152), Ανδρέας Σιδέρης (ΑΜ 3107), Ισαάκ Ξανθόπουλος (Α.Μ. 7014)».

To Top