Επιστολή Ιατρού στο PRESSARIS: “Απορίες για τους παράγοντες που πανηγυρίζουν, τα χρέη και τους πολιτικους”

Ο Νίκος Ιατρού μέλος του “ΑΡΗΣ-Ενότητα”, πρώην μέλος του δ.σ. της ΚΜΑ έστειλε επιστολή στο PRESSARIS σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναλυτικά:

  • Δεν μπορώ να κατανοήσω , πως “παράγοντες” πανηγυρίζουνε τον υποβιβασμό και την διάλυση αυτού του τεράστιου συλλόγου με τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς , κραυγάζοντας ότι πέτυχαν πολύ μεγάλη νίκη .

  • Δεν μπορώ να κατανοήσω , τους  “παράγοντες” που η μετριότητα και η ανικανότητά τους , οδήγησαν στον υποβιβασμό και τη διάλυση του ΑΡΗ, πείθοντας μερίδα φιλάθλων ότι επειδή αυτοί δεν μπορούν να διοικήσουν , δεν μπορεί κανείς άλλος .

  • Δεν μπορώ να κατανοήσω πώς άλλες ομάδες (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , ΠΑΟΚ ,ΟΦΗ κ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) με πολλαπλάσια χρέη από τον ΑΡΗ ,οι παράγοντές τους επέλεξαν άλλους δρόμους και βρήκαν λύσεις για τις ομάδες τους .

  • Δεν μπορώ να κατανοήσω πως διάφοροι πολιτευτές και πολιτικοί διαφόρων ιδιοτήτων , προβαίνουν σε δηλώσεις και ανακοινώσεις που οδηγούν την ομάδα την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ σε οριστική διάλυση και εκκαθάριση με τέτοιο ανεύθυνο τρόπο , όντας ανίδεοι των υπέρογκων χρεών που βαρύνουν σήμερα τον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , τμήμα του οποίου θέλουν να καταστήσουν σήμερα τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ .

Ας όψονται …

ΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΥ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΚAI

ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Μ.Α.”

To Top