Επιστολή Καλτσά στον Αρβανιτίδη!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τις τελευταίες δυο μέρες και στον Άρη και στη Βέροια το θέμα που έχει προκύψει με τον  Νίκο Καλτσά, μετά την αποκάλυψη του PRESSARIS.

O 22χρονος παίκτης εμφανώς χολωμένος από τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με τον Θρασύβουλο, ζήτησε είτε να μείνει ελεύθερος, είτε να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι! Ο Άρης κινήθηκε αθόρυβα και πήρε μια πρώτη προφορική συμφωνία.

Έγιναν πολλά στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο που… «τορπίλισαν» την συμφωνία (με την εμπλοκή της Έρκουλες του Κίκε Ερνάντεθ), την ώρα που ο Καλτσάς «ψηφίζει» ανοιχτά Άρη, πιέζοντας τον Γιώργο Αρβανιτίδη, μεγαλομέτοχο της Βεροιας!

Όπως μεταδίδει το kerkidasport της Βέροιας: «Μάλιστα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, που ως γνωστόν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Αρβανιτίδη, ζητώντας να κάνει δεκτό το αίτημά του.

Σύμφωνα με κύκλους της Βεροιώτικης ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος είναι θετικός στο να δοθεί ο παίκτης με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα καταλήξει σε ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τη ΒΕΡΟΙΑ, αλλά και οι «κυανέρυθροι» να αποκομίσουν κάποια οικονομικά οφέλη από αυτή την ιστορία».

Αυτά μεταδίδουν από τη Βέροια. Αναμένονται οι εξελίξεις.

To Top