ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή-κατάθεση ψυχής στο PRESSARIS από την Αθήνα: “Να μην διχαστεί ομάδα-κόσμος”

Επιστολή-κατάθεση ψυχής στο PRESSARIS μας έστειλε φίλος αναγνώστης από την Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα γράφει στην επιστολή του, ο Άγγελος Γκιόκας”:

“Γράφω αυτό το μήνυμα με αφορμή τον αποκλεισμό του Άρη από το κύπελλο και ελπίζοντας να δημοσιευτεί από το σάιτ γιατί έχει πράγματα που πρέπει να ακούσει κάθε οπαδός της ομάδας μας.

Εγώ ένας οπαδός του Άρη στην Αθήνα, χιλιόμετρα μακριά από το πραγματικό σπίτι μου, πήγα σε ένα πρακτορείο να δω το ματσ. Όλοι οι φίλοι μου αεκτζηδες έτοιμοι να με χλευάσουν και με διαρκή σχόλια μέσα στον αγώνα.

Δεν μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση που έχουν αυτές τις μέρες στον Άρη. Ναι Άρης είσαι και πρέπει να είσαι πρωταγωνιστής. Αλλά για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται μόνο το όνομα, αλλά οργάνωση και ομάδα που μπορεί να το υποστηρίξει.

Δεν επιρρίπτω ευθύνες σε παίκτες, προπονητές διοίκηση γιατί δεν είναι το νόημά μου αυτό. Να πω για τον αδιανόητο Sasha; τον αλλαγμένο Mancini; το μέτριο Ideye; την έκπληξη Cuesta που φωνάζει εδώ και 2 παιχνίδια “ανανεώστε με”; την κακή κατ’ εμέ τακτική Park the bus;

Καλώς ή κακώς ο Καρυπίδης δεν είναι Μελισσανίδης που αμέσως έκανε την ΑΕΚ πρωταγωνιστή. Ο δικός μας πρόεδρος δεν έχει τα μέσα να το κάνει άμεσα. Ίσως χρειάζεται έναν συνεργάτη να βοηθήσει με ρευστό την προσπάθεια που κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Αλλά απόψεις του τύπου “είσαι λίγος” είναι γελοίες. Έβαλε βάζει και θα βάζει τόσα όσα.

Το θέμα είναι ότι μετά από 4 χρόνια ο Άρης δε μπορεί με μιας να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό χρειάζεται χρήματα (βλέπε παοκ που από μέτρια ομάδα τώρα είναι ανταγωνιστική) ή χρόνο. Το πρώτο δεν το έχουμε. Το δεύτερο το υποτιμούμε. Δείξτε μου έναν που έγινε Άρης για τους τίτλους. Έναν!

Άρης είσαι γιατί παρόλο που σε ένα πρακτορείο είσαι μόνος και περίγελος, μέσα σου ξέρεις ότι ό,τι και να γίνει, βλέποντας την τίμια προσπάθεια της ομάδας σου, δε νιώθεις ντροπή.

Το αντίθετο. Ακόμα και μέσα από αποτυχίες φωνάζεις Άρης ρε γαμώτο! Βρίσκεται η ομάδα σε καλό δρόμο, αρκεί να μην διχαστεί ομάδα-κόσμος, γιατί όπου έγινε (βλέπε ΠΑΟ) μόνο καταστροφή έφερε.

Εσύ δεν είσαι έτσι και φάνηκε όταν έπαιζες στα χωριά πριν λίγα χρόνια. Τώρα θα το χαλάσεις;

To Top