Επιστολή Κώνστα για την ΠΑΕ, τη διοίκηση Ηλιάδη και το άρθρο 99

Ο Αθανάσιος Κώνστας υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Λάμπρου Σκόρδα, έστειλε επιστολή σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά:

“Η αποτυχία υπαγωγής της ομάδας μας στο Άρθρο 99, για πολλούς παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν μια, απευκταία μεν αλλά, αναμενόμενη εξέλιξη.

 Η απαισιοδοξία αυτή πήγαζε από το φόβο ότι η Διοίκηση του κ. Ηλιάδη θα διαχειριζόταν και αυτή την υπόθεση με τον ίδιο ερασιτεχνισμό και την ίδια προχειρότητα που επέδειξε στη διαχείριση πολλών θεμάτων στη μέχρι τώρα διαδρομή της. Ο φόβος μιας οριστικής αποτυχίας να επιτευχθεί ο στόχος του 99 πλανάται πάνω από την ομάδα και είναι περισσότερο ορατός ιδιαίτερα μετά την αντίδραση της Διοίκησης που δεν διέφερε σε τίποτε από όλες τις προηγούμενες. Να ξορκίσει το κακό με μια ακόμη υπόσχεση επιτυχίας.

 Ο κ. Ηλιάδης κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενος πολλά, δημιουργώντας σε μεγάλο, ίσως, τμήμα του λαού του ΑΡΗ την ψευδαίσθηση της σωτήριας επιλογής. Το ψέμα όμως έχει κοντά πόδια. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγοι μήνες για να αποδειχθούν οι εκλογικές εξαγγελίες κενό γράμμα.

 Οι χορηγίες του 1,4 εκατομμυρίου δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, η υπόσχεση της ταμειακής διευκόλυνσης έμεινε υπόσχεση, η βεβαιότητα της υπαγωγής στο άρθρο 99 αντικαταστάθηκε από το φόβο της αποτυχίας που θα οδηγήσει το σύλλογο σε ντροπιαστικό αφανισμό και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, πέρα από τη θλίψη που προκαλεί σε όλους όσους αγαπούν τον ΑΡΗ, είναι οφθαλμοφανώς και πανθομολογουμένως άθλια.

 Αντί δραστικών κινήσεων η Διοίκηση του κ. Ηλιάδη επιλέγει την πολιτική του εφησυχασμού με έωλα μελλοντικά σχέδια, επιλέγει την αντικατάσταση των παλαιών υποσχέσεων με νέες, σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο, άγνωστο γιατί, χρόνο που όμως δεν διαθέτει η ομάδα. Κάθε μέρα που περνάει είναι πολύτιμη και με την απουσία των κατάλληλων χειρισμών είναι μια μέρα που φέρνει τον ΑΡΗ μας πιο κοντά στην καταστροφή.

 Η Διοίκηση του κ. Ηλιάδη αντί της προσπάθειας ομαδικής ύπνωσης πρέπει να τραβήξει την κουρτίνα και να πει την αλήθεια στο λαό του ΑΡΗ, έναν λαό που αγαπάει την ομάδα σχεδόν παθολογικά, έναν λαό που άφησε άφωνη την ποδοσφαιρική Ελλάδα με τη στήριξή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, έναν λαό που παρακολουθεί με κομμένη ανάσα τα τεκταινόμενα και περιμένει λύσεις και απαιτεί απαντήσεις.

 Ελπίζουμε να μην γίνει πραγματικότητα η ρήση «ενός κακού μύρια έπονται» και αποδειχθεί, όπως φοβόμαστε, ότι τα μύρια κακά που θα ακολουθήσουν θα έχουν απαρχή την εκλογή Ηλιάδη. Ακόμη δεν είναι τόσο αργά, δεν έχουμε μπει ανεπιστρεπτί στο δρόμο προς την καταστροφή του ΑΡΗ μας, αλλά το σχοινί κονταίνει.

 Ο κ. Ηλιάδης οφείλει να αφήσει στην άκρη τις ανέξοδες υποσχέσεις και να ενημερώσει το λαό του ΑΡΗ. Γιατί ο λαός αυτός αξίζει να μάθει τι έγινε (ή μάλλον τι δεν έγινε) με τις χορηγίες του 1,4 εκατομμυρίων, αξίζει να μάθει τι έγινε (ή μάλλον τι δεν έγινε) με την ταμειακή διευκόλυνση, αξίζει να μάθει τι έγινε (ή μάλλον τι δεν έγινε) με τη υπαγωγή στο άρθρο 99. Αξίζει να μάθει την αλήθεια.

 Κύριε Ηλιάδη σας ακούμε”.

To Top