Επιστολή Ναούμ στην ΚΜΑ: “Το άρθρο 106ια, η λύση της Β’ εθνικής και η συνδρομή των 2.500 ευρώ”

Με επιστολή του στην Κοινωνία Μελών (την οποία κοινοποίησε στο PRESSARIS), το πρώην μέλος του δ.σ. του φορέα Άρης Ναούμ καταθέτει τη δική του πρόταση για τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη σημείωση του προς το PRESSARIS: “Την επιστολή έχουν στα χέρια τους από 12.5.2014. Θεωρώ πως το 106ια είναι η μόνη λύση πριν το ΑΦΜ για καθαρό Άρη στην Β’ εθνική”.

Θεσσαλονίκη, 12.5.2014

Προς δ.ς. Κ.Μ. ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Σας ενημερώνω πως σε περίπτωση που προκριθεί για την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ η λύση του άρθρου 106ια (εκκαθάριση εν λειτουργεία) υπό την ευθύνη του κου Αργυριάδη, ώστε να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα της FootballLeague, θα συνδράμω με το ποσό των 2.500 € ώστε να συγκεντρωθεί το επιδιωκόμενο ποσό.

Αυστηρή προϋπόθεση να διαθέσω το παραπάνω ποσό αποτελεί – εφόσον συνεχίσει να υφίσταται η Κ.Μ.Α. – να προκηρυχθούν εκλογές στο φορέα, διότι θεωρώ ότι το παρόν δ.ς. δεν εξυπηρετεί επαρκώς τα συμφέροντα του ‘Αρη μας.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα για το δ.ς. του φορέα είναι να επιδιώξουμε με κάθε τρόπο την απαλλαγή από τον βραχνά των χρεών με την αυτονόητη παρουσία μας στην FootballLeague.

Υ.γ.1 Τα υπόλοιπα στην γ.ς. του φορέα, όποτε τη συγκαλέσετε

Με τιμή

Aριστοτέλης Ναούμ”.

 

To Top