ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστολή Σιαμπάνη σε ΕΠΟ και λίγκα που “αδειάζει” την προπαγάνδα! Στέλνουν επιστολή και ΠΑΕ Άρης-Δεληζήσης

Επιστολή μέσω του δικηγόρου του από τον Μάριο Σιαμπάνη σε ΕΠΟ και λίγκα που “αδειάζει” την προπαγάνδα! Στέλνει επιστολή και η ΠΑΕ Άρης!

Ο Έλληνας γκολκίπερ με επιστολή του, ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλά και την Superleague για τις ενέργειες που έχει κάνει ο ίδιος, σύμφωνα με τις οποίες ενημέρωσε έγκαιρα εντός 48ωρου την ΠΑΕ Άρης για τα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ..

Αναλυτικά η επιστολή:

«Όπως γνωρίζετε ήδη, καθώς έχει λάβει το φως της δημοσιότητας το γεγονός, ότι κατέθεσα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, για το πρωτοφανές στη νεαρή καριέρα μου, περιστατικό, που υπέστη πριν από το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, και για το οποίο ενημέρωσα αμέσως την ομάδα μου, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσα στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση, στον αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ Άρης – ΠΑΟΚ.

Προς γνώση και για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες».

Ανάλογη επιστολή θα στείλει και η ΠΑΕ Άρης στην ΕΠΟ και στην Superleague, καταρρίπτοντας την προπαγάνδα και την προσπάθεια, να αποφύγουν την… ταμπακιέρα και το τι ακριβώς έγινε πριν το ντέρμπι, αφού είναι μια διαδικασία που προβλέπεται από τον κώδικα δεοντολογίας. Επιπλέον και ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων, Γιώργος Δεληζήσης, αναμένεται να στείλει επιστολή στην οποία θα αναφέρει πως έλαβε γνώση για το συμβάν που καταγγέλθηκε για την απόπειρα δωροδοκίας προς τον Σιαμπάνη

Με βάση τα όσα αναφέρονται ο Μάριος Σιαμπάνης ενημέρωσε εντός 48ωρου την ΠΑΕ. Διαβάζοντας βέβαια… σωστά το άρθρο 30, είχε πέντε (5) μέρες στην διάθεσή της. Η κατάθεση του Έλληνα γκολκίπερ έγινε χθες, η ανακοίνωση της ΠΑΕ βγήκε χθες και η επιστολή στην Λίγκα, στις 14/12…

Για την ιστορία, πριν το άρθρο 30, υπάρχει το άρθρο 29. Αυτό σε περίπτωση δωροδοκίας προβλέπει υποβιβασμό και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

To Top