Επιστολή στο PRESSARIS για το θέμα του προπονητή των γυναικών

Επιστολή από μία ομάδα Αρειανών από πολύ μακριά δημοσιεύει το PRESSARIS αναφορικά με το θέμα που έχει ανακύψει τα τελευταία 24ώρα και έχει να κάνει με την παραίτηση του προπονητή των γυναικείων τμημάτων μπάσκετ, Τάσου Τζιότζιου.

Αναλυτικά, αυτή αναφέρει:

«Με μεγάλη μας λύπη μάθαμε για την παραίτηση του προπονητή, Τάσου Τζιότζιου, από τα τμήματα γυναικείου μπάσκετ της ομάδας μας. Ενώ πριν από λίγες μέρες είδαμε στην ιστοσελίδα σας, την προσπάθεια των απλών Αρειανών να δημιουργήσουν νέες ομάδες στις άκρες της Ελλάδας, βλέπουμε τα μητρικά τμήματα να καταρρέουν.

Είναι αδιανόητο αυτό τα παιδιά με τον προπονητή τους, που έδωσαν στον Άρη μας το μοναδικό πανελλήνιο πρωτάθλημα τη χρονιά των γενεθλίων των 100 χρόνων, ν΄ αφήνονται στην τύχη τους. Η διοίκηση πρέπει να σκύψει πάνω στις ομάδες και να λύσει όλα  τα προβλήματα που τυχόν έχουν δημιουργηθεί.

Πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει ο προπονητής των τίτλων, που άλλωστε έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα μας, καταθέτοντας και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο, όταν παίζοντας με παιδιά ηλικίας 16-17 χρονών, διατηρεί τον Άρη μας σε πολύ καλό επίπεδο στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α2.

Ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική και να σταματήσουμε πια να γκρεμίζουμε όσα με κόπο έχτισαν οι αθλήτριες του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
Μια ομάδα Αρειανών από πολύ μακριά…».

To Top