ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή στο PRESSARIS: “Η Γερμανική σχολή, ο Ένινγκ και ο… κανονικός Άρης”

Από τον καλό φίλο αναγνώστη Αστέρη Σγουρό πήραμε μερικές σκέψεις για να δημοσιευτούν στο PRESSARIS σχετικά με την έλευση του νέου προπονητή του Άρη Μίχαελ Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

“Γερμανική νοοτροπία – γερμανική σχολή. Ποδόσφαιρο υψηλού ποσοστού κατοχής μπάλας, δημιουργίας ευκαιριών και το σημαντικότερο ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!!!

Ανέκαθεν οι γερμανικές ομάδες (είτε εθνικές, είτε κλαμπ) είχαν ένα κοινό, το οποίο έκανε τους αντίπαλους να τους υπολογίζουν, να τους φοβούνται και πολλές φορές να τους μισούν.

Ποιο είναι αυτό; Φυσικά το ότι αν τύχει και σε βρουν ευάλωτο, ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ! Τα παραδείγματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι πάρα πολλά (με πιο τρανταχτό το 1-7 μέσα στη Βραζιλία το 2014).

Ο εικονιζόμενος δίπλα στον Χαριστέα, προέρχεται από τη συγκεκριμένη σχολή. Αυτό που έχω να σου ευχηθώ κύριε Ενινγκ – κύριε προπονητή της αγαπημένης μου ομάδας, είναι να μπορέσεις να φέρεις αυτή τη ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΝΙΚΗΤΉ στο μυαλό και στην ψυχή των παικτών που καλείσαι να διαχειριστείς.

Να τους δώσεις να καταλάβουν πραγματικά ότι όταν προηγείσαι από νωρίς σε ένα ματς στο γήπεδο σου, πρέπει να διαλύεις τον αντίπαλο όσο περισσότερο μπορείς! Να του κάνεις τη ζωή κόλαση για 90 λεπτά! Να μην του χαρίζεις τίποτα!

Να φεύγει διασυρμένος από το Χαριλάου και να το θυμάται για μήνες! Μόνον έτσι θα ξανά γίνεις κανονικός Άρης!
Καλή αρχή στο δύσκολο εγχείρημα σου με υγεία, πολλή δουλειά και τύχη! 

ΥΓ. Μήνες πέρασαν και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το ματς με τη Μολντε στο Χαριλάου”.

To Top