ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή στο PRESSARIS: “Η κρίσιμη εβδομάδα του Άρη”

Από τον φίλο αναγνώστη Στέφανο Μίντζα πήραμε την επιστολή που δημοσιεύουμε παρακάτω σχετικά με την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Άρη, με τίτλο “Η κρίσιμη εβδομάδα…”.

“Η εβδομάδα που αρχίζει ενδέχεται να γίνει ορόσημο για τον ποδοσφαιρικό ΆΡΗ, καθώς το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει για την ομάδα που θα αγωνιστεί στη super league.

Άρης, Ηρακλής και Λεβαδεικος είναι οι μνηστήρες για την κάλυψη της μοναδικής θέσης.

Μάλιστα νομικοί κύκλοι με τους οποίους επικοινώνησα δίνουν ελπίδες δικαίωσης στον ΆΡΗ, αφού ο ΚΑΠ υπερισχύει έναντι των άλλων διατάξεων. Στα θετικά για τον ΆΡΗ μπορούμε να συμπεριλάβουμε πως η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει απο τακτικούς δικαστές, όπως επισήμαναν οι ίδιοι κύκλοι.

Θεωρώ πως το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ έχει προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία είναι ικανή να καλύψει την αγωνιστική αποτυχια της περσινής περιόδου.

Η αίσια έκβαση της υπόθεσης για τον ΆΡΗ θα σημάνει παράλληλα και την ενεργοποίηση του συμβολαίου του κόουτς Κωστενογλου για έναν ακόμη χρόνο, δίνοντας τέλος στο σίριαλ του προπονητή. (η θέση μου για τον οποίο είναι γνωστή).

Αυτό για το οποίο μπορώ να διαβεβαιώσω είναι πως ολο το χρονικό διάστημα από τη λέξη του πρωταθλήματος έως σήμερα ο κόουτς Κωστενογλου εργάζεται ως προπονητής του ΆΡΗ σχεδιάζοντας την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, τον ΆΡΗ δηλαδή της super league.

Απομένει να δούμε εάν αυτό το φιλόδοξο πλάνο υλοποιηθεί”.

To Top