Επιστολή στο PRESSARIS: “Μήνυμα στους επίδοξους νεκροθάφτες της ομάδας…”

Από τον αναγνώστη Ο.Ο. πήραμε την παρακάτω επιστολή με αφορμή τα όσα ακούγονται για το ΑΦΜ.

Αναλυτικά:

«Αν ο κόσμος του Άρη αποφασίσει στις 25/7 αλλαγή ΑΦΜ, δηλαδή το τέλος της 100χρονης ιστορίας του, εγώ προσωπικά θα

1) τους διαγράψω όλους έναν προς έναν αφού δεν θα είναι όλοι αυτοί πια Άρης αλλά κάποια άλλη ΑΕΠ ή Κασσιόπη και

2) ακόμα και μόνος μου να είμαι θα υποστηρίζω  τον Άρη με το παλαιό – γνήσιο ΑΦΜ. Τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τον έναν και μοναδικό. Τον γνήσιο. Αυτόν που ίδρυσαν οι παππούδες μας το 1914 .

Αυτόν που η ΚΜΑ θα έχει πετάξει κάπου στη Δ, ελπίζοντας ότι θα ξεχαστεί και θα ταφεί οριστικά μαζί με το αίμα τα δάκρυα τον πόνο τον κόπο και τον μόχθο των προγόνων μας που τον δημιούργησαν και μας τον κληρονόμησαν για να τον φυλάμε πάντα στην καρδιά μας .

Στους επίδοξους νεκροθάφτες της ομάδας των πατεράδων και των παππούδων μας που άλλοι για να μη χάσουν το «μαρούλι» (βλέπε δημοσιογράφοι-δικηγόροι-λαμόγια της κερκίδας και των γραφείων) και άλλοι γιατί δεν τους νοιάζει να τους φτύνουν γιατί έτσι μάθανε ρε παιδί μου στη ζωή τους να είναι μίζεροι, φυγόπονοι , σκυφτούληδες, εφιάλτες , που λένε σε λίγα χρόνια θα έχει ξεχαστεί το φονικό, που λένε δεν πειράζει που θα υποστηρίζουμε μια άλλη ομάδα που θα έχει απλώς τα ίδια χρώματα και έμβλημα με την αυθεντική και ελαφρώς «αλλαγμένο όνομα»…

Σε όλους αυτούς , σ αυτά τα παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση του συνδέσμου του Πανσερραικού  «CLUB CHE GUEVARA» για να πάρουν ένα μάθημα περηφάνιας ακόμα και από έναν πολύ μικρότερο σύλλογο από τον Άρη μας τόσο σε Ιστορία όσο σε μέγεθος και δυναμική :

 

«Οι μάσκες πέσανε, οι ασπίδες πέσανε. Τα μισόλογα και τα γελάκια του περσινού καλοκαιριού, πήρανε γραπτή μορφή φέτος.

Ο αγνός φίλαθλος του Πανσερραϊκού πήρε φέτος το παιδί του και πήγε στον Εύοσμο, στο Σουφλί, στη Χρυσούπολη, για να δει τον Πανσερραϊκό, όχι το «κάτι σαν Πανσερραϊκός» που ονειρεύονται κάποιοι. Αν για κάποιους, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, το όνειρό τους είναι να γίνουν ΑΕΠ ή Κασσιόπη, εμείς έχουμε πολύ διαφορετικά όνειρα.Κι αν το να γιορτάζουμε τα 50 χρόνια στη Γ” Εθνική, είναι άσχημο, το να θέλουν κάποιοι να βάλουν τέλος στην ιστορία του Πανσερραϊκού ακριβώς στη συμπλήρωση του μισού αιώνα και να ξαναμηδενίσουν το κοντέρ, προκαλεί αηδία».

Το Ορκ μίλησε . Τα Χόμπιτ σα νανάκια που είναι να παν τρομαγμένα και σκυφτά να φτιάξουν άλλη ομάδα. Έτσι και αλλιώς τον πληγωμένο Θεό του πολέμου μόνο τα Ορκ γνωρίζουν πώς να τον υπηρετούν πιστά , φανατικά και παντοτινά…

 

To Top