ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή στο PRESSARIS: “Ο Άρης και η παρουσία του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια”

Με επιστολή του στο PRESSARIS φίλος αναγνώστης αναφέρεται στο θέμα της παρουσίας-προβολής του Άρη στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η επιστολή του Κώστα Τσ. αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που δυστυχώς έχει μείνει στάσιμο για πολλά χρόνια, και αφορά την εκπροσώπηση της ομάδας μας σε ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα στη σειρά του Fifa ο Άρης έχει να εμφανιστεί σαν επιλέξιμος σύλλογος απο το 2001(!), την ώρα που οι τρεις της Αθήνας και ο συμπολίτης έχουν σχεδόν συνεχή παρουσία. Μαλιστά για κάποια χρόνια 2004-06 παρουσία στο παιχνίδι είχε και ο Πανηλεικός(!!!) ομάδα Β’ Εθνικής τότε. Και φυσικά αν κρίνουμε απο την απήχηση που έχουν αυτά τα παιχνίδια τη σημερινή εποχή, θεωρώ πολύ μεγάλο πλήγμα για το πρεστίζ του συλλόγου, την απουσία του απο αυτά.

Δεν γνωρίζω τι διαδικασίες απαιτούνται για να συμπεριληφθεί ο Άρης στη λιστα των ομάδων σε αυτά τα παιχνίδια αλλά θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που η ΑΕΚ είχε βγάλει ανακοίνωση που ανέφερε οτι έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για την εισαγωγή της στο παιχνίδι (http://www.sportandbusiness.gr/latest-articles/item/74963-aek-symfonise-me-tin-ea-sports-kai-epistrefei-sta-paixnidia-fifa). Ίσως χρειαζονται κάποιες ενέργειες απο το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ. Ελπίζω εσείς που έχετε πιο άμεση επαφή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τους ενημερώσετε σχετικά.

Νομίζω ότι με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη είναι ευκαιρία να συμπεριληφθεί στη λίστα με τις ομάδες του παιχνιδιού, ώστε να μπορέσουμε να διαδώσουμε το σήμα του Άρης σε όλο τον κόσμο !

Ευχαριστώ!”.

To Top