ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστολή στο PRESSARIS: “Ο Λάσκαρης αντάξιος του Αυτοκράτορα”


Από τον αναγνώστη του PRESSARIS Χαράλαμπο Κορδέρα πήραμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με την τελευταία συνέντευξη τύπου του Νίκου Λάσκαρη.

Αναλυτικά:

“Πολυ καλες εντυπωσεις αφησε ο μεγαλομετοχος του ΑΡΗ.

Οχι πως περιμεναμε και τιποτα λιγοτερο απο εναν ανθρωπο που πρωτα εκανε πραξεις και οταν ενιωσε πως πρεπει να μιλησει το εκανε.

Σοβαρος μετρημενος διαβασμενος και ρεαλιστης.

Επιτελους ενας ανθρωπος ανταξιος αυτου του τεραστιου συλλογου και της υπερλαμπρης ιστοριας του.

Ο κοσμος δεν ειναι χαζος.Καταλαβε αμεσως την σοβαρη δουλεια που γινεται στο μπασκετ και σε 2 μερες εφυγαν πανω απο 500 διαρκειας.

Ετσι οπως παει η προποληση θα φθασει σιγουρα τις 3500.

Ο Λασκαρης εδειξε ορεξατος και σε τρια χρονια που θα εχει ξεχρεωσει πληρως την ομαδα νομιζω πως θα κανει και το βημα παραπανω ετσι ωστε ο ΑΡΗΣ να μπει σφηνα επιτελους στις ομαδες του κεντρου.

Πεδιο δοξης λαμπρο λοιπον για τον παλαι ποτε μοναδικο Αυτοκρατορα του Ελληνικου μπασκετ.

Οσο και αν καποιοι μπορει να στενοχωρηθηκαν για το οτι ηταν τοσο ξεκαθαρος οσον αφορα την απεχθεια του για το Ελληνικο ποδοσφαιρο,αλλοι τοσοι περισσοτεροι το χαρηκαν γιατι ο ανθρωπος δειχνει πως ειναι και σοβαρος αλλα και εξυπνος ωστε να μπλεξει σε αρρωστημενες καταστασεις.

Χρεος μας ειναι να προστατευσουμε και τον ιδιο αλλα και την ομαδα.

Ποτε ξανα επεισοδια και καφριλικια στο παλε οσο και αν ερχονται να μας προκαλεσουν οι ((κυριοι)) με τα γκρι οπως εκαναν στο τελευταιο παιχνιδι των πλει οφ με την νεοφωτιστη ΑΕΚ.

Εμεις με την παρουσια μας και την τρελλα που μονο ο Αρειανος μπορει να βγαλει θα ειμαστε η ασπιδα του Θεου του πολεμου και του νεου του Αφεντικου.

Νικο Λασκαρη καλως ηρθες στην μεγαλη οικογενεια του ΑΡΗ μας.

Ευχομαι ο ιστορικος του μελλοντος μετα απο πολλα χρονια να σε καταταξει στου αιωνιους ευεργετες του Συλλογου και το ονομα σου να μπει στο πανθεον των θρυλλων του συλλογου διπλα στον Ανεστη Πεταλιδη,τον Χαρη Παπαγεωργιου,τον Γιαννη Ιωαννιδη,τον Παναγιωτη Γιαννακη και τον Νικο Γκαλη.

Σε ευχαριστουμε για οσα εχεις κανει και για οσα περισσοτερα ακομη ονειρευεσαι να κανεις για την ιδεα που αλλαζει την καθημερινοτητα μας.”

To Top