Επιστολή στο PRESSARIS: “Ο ρόλος της Λέσχης στις εξελίξεις στον Άρη”

Από τον αναγνώστη Χρήστο Βενέτη πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης και την “επόμενη μέρα”.

Αναλυτικά:

“Αναμένοντας τον Μεσσία Επενδυτή που θα σώσει την ομάδα μας, παρακολουθώ ταυτόχρονα μια απαξίωση της Λέσχης.

Πιστεύω ότι και πάλι η μόνη σοβαρή και εγγυημένη λύση  στον ΑΡΗ είναι ο ΚΟΣΜΟΣ. Επενδυτές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο  δεν  υπάρχουν αλλά μόνο ξεπλυματίες, στοιχηματίες και φοροκρύπτες. Θεωρώ βέβαια πως πρέπει  και η Λέσχη να αλλάξει .

Καταρχήν  μέλη της θα είναι όλοι οι κάτοχοι διαρκείας και ταυτόχρονα θα έχουν και κάποια προνόμια πχ δώρο φανέλα  με υπογραφή των παικτών, πρόσβαση σε καφέ με τον προπονητή ή τους παίκτες μετά τον αγώνα κλπ. ανάλογα και με το κόστος του εισιτηρίου.

Να χρησιμοποιηθεί η βάση των σημερινών δεδομένων και να γίνει και σοβαρή προσπάθεια επέκτασής της παντού”.

Στην εποχή του internet και της επικοινωνίας ζούμε! Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων και όταν λέμε διαφάνεια δεν εννοώ τη διαχειριστική αλλά την πραγματική.

ΟΧΙ συμβόλαια εξωπραγματικά για να μπούνε στην τσέπη επιτήδειων απατεώνων χρήματα ( 150.000 συμβόλαιο στον ΑΡΗ και 10.000 στην επόμενη ομάδα ). Πιστεύω ότι τα μέλη της Λέσχης έτσι  θα πολλαπλασιαστούν και αν απεμπλακεί και από το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ θα αποτελέσει κίνητρο για πραγματικό επενδυτή. Θα δώσει σίγουρα την απαιτούμενη κίνηση και ρευστότητα που τόσο πολύ χρειάζεται ΣΗΜΕΡΑ ο ΑΡΗΣ της καρδιάς μας.

To Top