ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή στο PRESSARIS, προτάσεις για ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης

Από τον φίλο αναγνώστη Ευάγγελο Κρικέλη πήραμε την παρακάτω επιστολή, στην οποία αναπτύσσει κάποιες προτάσεις για την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

“ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε σε συνδυασμό με τον παραλογισμό της απαγόρευσης των μεταγραφών και το γηπεδικό θέμα στο μπάσκετ έχουν οδηγήσει τον ΑΡΗ σε κακοτράχαλους δρόμους. Μια πολύ σοβαρή παράμετρος, αν όχι η μοναδική, είναι το οικονομικό θέμα. Γι αυτό θα ήθελα να κάνω κάποιες προτάσεις επ’ αυτού.

1. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να βγάλει μπλούζες με φάσεις από το ένδοξο παρελθόν της. Η φάση του Γκάλη να γυρνάει την μπάλα στο δάχτυλο, τον Γκάλη να καρφώνει, τον Γιαννάκη να καρφώνει, τον Βράνκοβιτς να ταπώνει τον Φασούλα και άλλες άπειρες από εκείνη την ανεπανάληπτη εποχή θα γίνουν ανάρπαστες. Αλλά μπορούν να βγουν μπλούζες και με πιο πρόσφατες φάσεις.

Το κάρφωμα του Μάσεϊ στη Μόσχα, το καλάθι του Αγγελίδη στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τους άλλους, το σούπερ κάρφωμα του Κερούς με τον ολυμπιακό, ο Τάρπλεϊ, ο Μπόνι, ο Λιαδέλης, και τόσοι άλλοι. Θα μπορούσε η ΚΑΕ να κάνει δημοσκόπηση με ποιες φάσεις θα ήθελε ο λαός το ΑΡΕΩΣ να τυπωθούν τέτοια μπλουζάκια ώστε με την βοήθεια του PRESSARIS και των άλλων “κίτρινων” μέσων να αναπτυχθεί μια καταναλωτική δυναμική.

Επίσης θα μπορούσε η ΚΑΕ να δηλώσει πως όποιος θέλει, να φέρει μια φάση της αρεσκείας του, ώστε να τυπωθεί μια τέτοια μπλούζα. Φαντάζομαι το “φλεγόμενο παλέ” θα είχε την τιμητική του. Τέτοιες μπλούζες με 10 ευρώ τιμή θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά την ΚΑΕ. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει πολλές απ’ αυτές; 10.000 τέτοιες μπλούζες άνετα θα μπορούσαν να πουληθούν. ΑΝΕΤΑ!!! Δηλαδή 100.000 ευρώ, ένα σημαντικό κομμάτι του φετινού προϋπολογισμού.

2. Η δεύτερη πρόταση αφορά την ΚΑΕ και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Να καθιερωθεί η μπλούζα του μήνα. Απ’ τον Σεπτέμβριο ως τον Ιούνιο να βγαίνουν κάθε μήνα μπλούζες. Όποιος συμπληρώσει 10, το επόμενο καλοκαίρι με επιπλέον π.χ. 50 ευρώ να παίρνει ένα διαρκείας στις θύρες 7-10 στο μπάσκετ και στη θύρα 2 στο ποδόσφαιρο, ελπίζοντας βεβαίως να έχει λυθεί το θέμα της πανδημίας. Θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλες ανταμοιβές ανάλογα τι θ’ αποφασίσουν η ΚΑΕ και η ΠΑΕ. Η φιλοσοφία της πρότασης είναι να υπάρχει μια μηνιαία ροή εσόδων. Επίσης θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα προϊόντα απ’ τις μπουτίκ των ΠΑΕ και ΚΑΕ που θα εντάσσονταν σ’ αυτά το πλαίσιο.

3. Η τρίτη πρόταση αφορά τον αδερφό μας τον Τόσκο που δολοφονήθηκε επειδή φορούσε τα χρώματά μας, επειδή ήρθε να δει τον ΑΡΗ, επειδή υποστήριξε τον ΑΡΗ. Ο αδερφός μας ο Τόσκο πρέπει να τιμηθεί μέσα στο γήπεδο. Προτείνω να αφαιρεθεί ένα τμήμα των κιγκλιδωμάτων και να τοποθετηθεί στη θέση τους ένα ομοίωμα του Τόσκο σε φυσικό μέγεθος. Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μέρος θα ήταν κοντά στο κόρνερ στη θύρα 3 προς τη θύρα 2. Όταν πάει εκεί η μπάλα η κάμερα θα δείχνει τον Τόσκο σ’ όλο τον κόσμο.

Σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που ν’ ασχολείται με τα αθλητικά και δεν θα ξέρει τον Τόσκο και κυρίως τις συνθήκες της δολοφονίας του. Διότι προτείνω στο ομοίωμα του να υπάρχει μια επιγραφή που θα γράφει τ’ όνομα του, την αποφράδα ήμερα και ότι ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ παοκτσηδες, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Κανονικά τέτοιο ομοίωμα και τέτοια επιγραφή θα έπρεπε να υπάρχει στο μέρος που δολοφονήθηκε αλλά ο τύπος που το παίζει δήμαρχος, σ’ αυτό το θέμα ήπιε το αμίλητο νερό. Αλλά σ’ αυτόν και τους συν αυτώ ταιριάζει το “Εξέστω Κλαζομενίοις ασχημονείν ”.

Ως προς το οικονομικό θέμα, όταν ξανανοίξει το γήπεδο, 10.000 οπαδοί να δώσουν από 5 ευρώ μαζεύουμε ένα ποσό που μ’ αυτό μπορούμε να κατασκευάσουμε το ομοίωμα. Και για να έχει ποιότητα θα μπορούσαμε ν’ απευθυνθούμε στην σχολή καλών τεχνών”.

To Top