Επιστολή του Γιώργου Πλαγάκου στο PRESSARIS υπέρ της Β’ Εθνικής!

Επιστολή στο PRESSARIS απέστειλε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Άρη, Γιώργος Πλαγάκος, η οποία και δημοσιεύεται.

Η επιστολή του κ. Πλαγάκου: “Όποιος σήμερα προσέλθει με το σκεπτικό της πίσω πόρτας του ΑΦΜ, ως Αρειανός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, έχω να του προτείνω να προτιμήσει, αντί για τις εκλογές, να ξεκινήσει επαφές προκειμένου να αγοράσει όποια άλλη ΠΑΕ επιθυμεί και να αφήσει τους πραγματικούς Αρειανούς να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης του Συλλόγου.

Προχθές, στη Γενική Συνέλευση της Λέσχης, μολονότι δεν είχα την υποστήριξη που ανέμενα, ήμουν απόλυτος όχι μόνο σχετικά με τον ΑΦΜ, αλλά και με όσους πήγαν να επιδιώξουν το “καπέλωμα” του Ερασιτέχνη. Να τον φέρουν, δηλαδή, προ τετελεσμένων στην περίπτωση που τελικά διαλυθεί η Ποδοσφαιρική Εταιρεία.

Πήρα, επίσης, ξεκάθαρη θέση σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ. Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί συσπειρωμένοι τη μάχη και να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο προκειμένου να τη σώσουμε. Δεν μπορώ να εγγυηθώ, ούτε και ξέρω, αν τελικά θα τα καταφέρουμε. Αλλά στη μάχη δεν πρέπει να μπαίνεις με την εκδοχή της ήττας.

Σήμερα, λοιπόν, θα έχω την ίδια επιλογή. Θα ψηφίσω Β΄ Εθνική. Το ανακοινώνω, όχι για να επηρεάσω τον κόσμο του Άρεως, αλλά γιατί θεωρώ ότι αποτελεί υποχρέωση των διοικούντων να πάρουν θέση αναλαμβάνοντας τις ιστορικές τους ευθύνες.

Για μια ακόμη φορά θα επαναλάβω: Η ομάδα μου είναι ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Κανείς δεν πρόκειται να με κάνει Αιγινιακό, Εθνικό ή Πόντιο.

Υ.Γ. Τις τελευταίες ημέρες βλέπω ότι κάποιοι κύκλοι εσκεμμένα προσπαθούν να δημιουργήσουν παραπληροφόρηση – διαστρέβλωση της πραγματικότητας σχετικά με το θέμα του ΑΦΜ. Εξομοιώνουν την εξαγορά Ποδοσφαιρικής Εταιρείας άλλου Ερασιτεχνικού Σωματείου, περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ αυτή δεν πρόκειται ποτέ να συσχετίζεται με τον ΑΣ ΑΡΗΣ συνεπώς δεν θα είναι ΑΡΗΣ, με τη δημιουργία νέας Εταιρείας από τον ΑΣ, όπως η περίπτωση της υφιστάμενης νέας ΚΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία θεσμικά δεν διαφέρει σε τίποτα με την αρχική”.

 

To Top