Επιστολή του Πότερ στους οπαδούς της Μπράιτον: «Έπρεπε να αρπάξω μια ευκαιρία»

O νέος προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, έγραψε μια αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους οπαδούς της πρώην ομάδας του Μπράιτον, ζητώντας συγνώμη για την ξαφνική αποχώρησή του, ελπίζοντας ότι κατάλαβαν τους λόγους της απόφασής του.

Ο Πότερ ανακοινώθηκε ως προπονητής της Τσέλσι την Πέμπτη, λίγο περισσότερο από 24 ώρες μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ από τον σύλλογο του Λονδίνου.

Ο Άγγλος προπονητής οδήγησε την Μπράιτον στην καλύτερη θέση της στην κορυφαία κατηγορία  την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας  9η στην Premier League.

«Για μερικούς αναγνωρίζω ότι η αλλαγή που έρχεται τόσο ξαφνικά στο ποδόσφαιρο μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή. Μπορεί να μην μπορώ να σας πείσω όλους να συγχωρήσετε την αποχώρησή μου, αλλά θα ήθελα τουλάχιστον να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να πω ευχαριστώ»  έγραψε ο Πότερ.

«Ελπίζω ότι θα καταλάβετε ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, ένιωσα ότι έπρεπε να αρπάξω μια νέα ευκαιρία».

Ο τελευταίος αγώνας του Πότερ ως προπονητής της Μπράιτον ήταν μια νίκη 5-2 επί της Λέστερ που την ανέβασε στην τέταρτη θέση του πίνακα, τρεις βαθμούς πάνω από την Τσέλσι.  «Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι θα ήταν το τέλος, αλλά κοιτάζοντας πίσω τώρα παίξαμε τόσο καλά», πρόσθεσε ο Πότερ.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν ένας απροσδόκητος ανεμοστρόβιλος. Το να φύγω για τελευταία φορά από το χώρο προπόνησης ήταν μια συγκλονιστική στιγμή. Στον διάδοχό μου, όποιος κι αν είναι αυτός, θα έλεγα, συγχαρητήρια. Θα δουλέψει για έναν σπουδαίο σύλλογο με μια φανταστική ομάδα, με την υποστήριξη ενός σπουδαίου προέδρου και διοικητικού συμβουλίου» κατέληξε.

To Top