ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστολή του Aris International Νetwork στον Πρωθυπουργό με αιτήματα για ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Το Aris International Νetwork συνέταξε επιστολή η οποία σήμερα το πρωί έχει αποσταλεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ανοικτή Επιστολή του Διεθνούς Δικτύου για τη Στήριξη του Άρη Θεσσαλονίκης Προς τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κοινοποίηση: Υπουργό Προεδρίας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή εξ ονόματος του Διεθνούς Δικτύου για τη Στήριξη του Άρη Θεσσαλονίκης, ενός ιστορικού συλλόγου που όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν του οποίου την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα.

Στα μέλη του Δικτύου μας συγκαταλέγονται διευθυντικά στελέχη ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών και μεγάλων εταιριών από όλα τα μέρη του κόσμου. Βασικός του στόχος είναι η διεθνής προβολή και η αρωγή προς τις διοικήσεις του ΑΣ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Άρης στην εξεύρεση χορηγών και επενδυτών και στις προσπάθειές τους για την λειτουργία των τμημάτων σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές. Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες της Κυβέρνησής σας και με την προσωπική σας συμμετοχή για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Για τις καλές σας προθέσεις δεν έχουμε ουδεμία αμφιβολία, τις επικροτούμε και είμαστε αρωγοί για ισονομία και δικαιοσύνη. Οι δύο ΑΕ του συλλόγου μας αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα κατά τη φετινή χρονιά λόγω των δυσλειτουργιών των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ και ήταν διάχυτη η επαναλαμβανόμενη αδικία σε βάρος της ομάδας που εισέπραξαν οι πολυάριθμοι φίλοι του Άρη ειδικά στους αγώνες του ποδοσφαίρου χωρίς να υπάρξουν ποτέ επεισόδια χάρη στην πολύ συνετή στάση των διοικήσεων και των φιλάθλων. Για την ίση μεταχείριση του Άρη ζητούμε

Στο ποδόσφαιρο: Ορισμός ξένων διαιτητών και διαιτητών VAR σε όλα τα εναπομείναντα εναπομείναντα παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Διαλεύκανση για την αργοπορία της αργοπορίας της ΕΠΟ να διαβιβάσει τον φάκελο από τη FIFA με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αξιοποιήσει την περασμένη μεταγραφική περίοδο και του ερωτήματος γιατί μόνο ο ΑΡΗΣ έλαβε τέτοιο απαγορευτικό από τη FIFA, ενώ και άλλοι σύλλογοι πτώχευσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Στο μπάσκετ: Μια ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών για το Σύλλογο που έφερε το άθλημα στα σπίτια σπίτια όλων των Ελλήνων, λαμβάνοντας λαμβάνοντας υπόψη ότι τα αρμόδια θεσμικά όργανα δεν έλεγξαν την πραγματική οικονομική κατάσταση διάφορων αφερέγγυων επενδυτών και εν τέλει ότι δεν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, όπως σε άλλες χώρες, για την επιβίωση επιβίωση των συλλόγων αλλά και την εξυπηρέτηση των πιστωτών. Ολική παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου που φέρει το όνομα του Αστέρα του Nick Gallis Hall στον Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, στο υπό έγκριση Ειδικό Σχέδιο Ανάπλασης της ΔΕΘ προβλέπεται η διατήρηση του κτιρίου του Παλε Ντε Σπορ, όποτε πρέπει να προγραμματισθούν από την ΓΓΑ εργασίες συντήρησης και ανάδειξης ενός ιστορικού κτιρίου για το μπάσκετ στην Ελλάδα, η κατασκευή του όποιου έγινε το 1958. Σε άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, η Πολιτεία δώρισε γήπεδο τριπλάσιας χωρητικότητας όταν κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης είχε κατακτήσει τα οκτώ προηγούμενα. Επίσης, μεγάλα ποσά διατίθενται από την Περιφέρεια Αττικής για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου μιας ΠΑΕ και συνεπώς μπορεί να εφαρμοστεί μια αντίστοιχη διαδικασία. Με την ελπίδα ότι θα αναθέσετε στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες να εξετάσουν αυτιά τα δίκαια και λογικά αιτήματα μας, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια διεθνούς αναβάθμισης του ελληνικού αθλητισμού.

Με εκτίμηση Εξ ονόματος του Δικτύου Γιώργος Γαβριηλίδης, Πρέσβυς ε.τ., Αθήνα Χρήστος Γαλλιλέας, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Ατλάντα Βασίλης Κακαβάς, Σύνδεσμος Φίλων Άρη Αδελαϊδας Βασίλης Καπράλος, Ερευνητής, Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Οδοντιατρικής, Όσλο Αλέξανδρος Κουκούδης, Στέλεχος Lloyd’s, Λονδίνο Ευθύμιος Κωνσταντινίδης, Νομικός, ΕΥ, Φραγκφούρτη Ροδόλφος Μασλίας, Προϊστάμενος Τμήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Λουξεμβούργο Χρόνης Παπαδόπουλος, Σύνδεσμος Φίλων Άρη Μονάχου Χρήστος Σαμαράς, Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη Περικλής Σαραγιώτης, Στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ουάσινγκτον Στέφανος Σταύρου, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη

To Top