ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστρέφει η ομάδα, αποφασίζει για τον αριθμό των αλλαγών ο Ένινγκ…

Ο Μίχαελ Ένινγκ ξεκαθάρισε μετά τον αγώνα με την Λαμία, πως την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο ο Άρης θα παραταχθεί με αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τρία 24ωρα μετά.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το απαραίτητο διήμερο ρεπό τους, όπου… γέμισαν μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Η προπόνηση θα είναι απογευματινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Μίχαελ Ένινγκ πρόκειται να ξεκινήσει τις δοκιμές και να αποφασίσει πόσο θα ανοίξει το rotation στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου.

Πολυτέλεια για πολλές αλλαγές δεν έχει, ωστόσο, αυτές θα είναι αρκετές στον αριθμό, με παίκτες όπως ο Ντιγκινί, ο Ντουρμισάι, ο Μαντσίνι και ο Σούντγκρεν να έχουν το προβάδισμα να ξεκινήσουν ως βασικοί.

To Top