ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστρέφει νωρίτερα και πλησιάζει ξανά στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

Μια πολύ γρηγορότερη επιστροφή από ό,τι αναμενόταν φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος παρόλο που όλοι τον περίμεναν να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στο τέλος της χρόνιας, αναμένεται να είναι έτοιμος από τον Οκτώβρη. 

Ο 35χρονος Σουηδός που είχε υποστεί ρήξη χιαστών (στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ τον Απρίλιο), έχει εντυπωσιάσει τους γιατρούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την γρήγορη ανάρρωσή του και έτσι η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο.

Στις αρχές που σημειώθηκε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του, όλοι περίμεναν πως ο Ζλάταν αργά ή γρήγορα θα ανακοινώσει την απόσυρση του από την ενεργό δράση, λογάριαζαν όμως χωρίς τον… ξενοδόχο.

Ο Ιμπραΐμοβιτς τους διέψευσε όλους, παρέμεινε σιωπηλός και άφησε την δουλεία του να μιλήσει , ακολουθώντας σκληρά ατομικά προγράμματα στο κέντρο αποθεραπείας της Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον.

Έτσι λοιπόν και περά από το γεγονός πως οι «κόκκινοι διάβολοι» τον άφησαν ελεύθερο( δεν ενεργοποίησαν την οψιόν ανανέωσης) , εκείνος τους εντυπωσίασε με την αφοσίωση και το πείσμα του για επιστροφή στην ενεργό δράση και πλέον είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τον ξαναδούμε με τα κόκκινα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του προτάσεις και από τα πρωταθλήματα των ΗΠΑ και της Κίνας, όμως ξεκάθαρη πρόθεση του είναι να ξαναπαίξει κάτω από τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Όλντ Τράφορντ».

To Top