ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστρέφει ο Καρυπίδης και μπαίνει στην τελική του ευθεία ο προγραμματισμός του Άρη…

Το τελευταίο διάστημα ο Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκεται στην Κίνα για προσωπικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όμως παραμένει σε… ανοιχτή γραμμή με την Θεσσαλονίκη.

Ο προγραμματισμός του Άρη πρόκειται να μπει στην τελική του ευθεία ενόψει της νέας σεζόν από την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα επιστρέψει ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” από το εξωτερικό.

Οι εισηγήσεις για μεταγραφές, αλλά και οι πρώτες συζητήσεις για ανανεώσεις (βλ. Μαρτίνες, Διαμαντόπουλο) έχουν γίνει και αυτό που απομένει είναι η επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη για να τακτοποιηθεί το οικονομικό σκέλος και να προχωρήσει ο καταρτισμός του νέου ρόστερ.

Χρειάζεται το τελικό “ΟΚ” της διοίκησης για να κατατεθούν επίσημες προτάσεις σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν θα δεχθούν οι συγκεκριμένοι παίκτες τις προτάσεις του Άρη.

Παράλληλα, η έλευση Καρυπίδη θα δρομολογήσει και πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ παικτών που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να τεθούν επί τάπητος αποζημιώσεις και οτιδήποτε άλλο προβλέπεται.

 

To Top