Επιστρέφει ο Σούλης για να λύσει το… συμβόλαιο

Σχεδόν έναν μήνα μετά τη φυγή του, ο Σούλης Παπαδόπουλος, εξακολουθεί (τυπικά) να είναι ο προπονητής του Αρη, καθώς δεν έλυσε το συμβόλαιό του με την κίτρινη ΠΑΕ!

Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι, αναφέρονται τα εξής: “Στις 27 Μαρτίου, την επομένη, δηλαδή, του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο οποίος αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Παπαδόπουλου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν, ώστε να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες  λύσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Προφανώς, επειδή απαιτούνταν κάποια χρήματα για να συμβεί αυτό, ο Λάμπρος Σκόρδας, ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία με τον Σούλη, ο οποίος ψάχνει τώρα να βρει την άκρη του νήματος! Επί της ουσίας, το θέμα «μεταβιβάζεται» στη νέα διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος, ούτως ή άλλως, έχει σε καθημερινή βάση τηλεφωνικές  επικοινωνίες με όσους είναι ή πέρασαν από την ομάδα το προηγούμενο διάστημα και μέσα σ΄ αυτούς εντάσσεται, πλέον και ο Παπαδόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες ο Σούλης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με τους ανθρώπους του Αρη, προκειμένου να κλείσει το ζήτημα”.

To Top