Επιστρέφει ο Τζεβελέκης, ξεκινούν οι επαφές

Την Παρασκευή κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη σε διοικητικό επίπεδο στην ΚΑΕ Άρης. Ο πρώην πρόεδρος της, Θανάσης Τζεβελέκης απουσιάζει στο εξωτερικό και με την επιστροφή του (αύριο βράδυ) θα δρομολογηθούν συναντήσεις και επαφές μεταξύ των μετόχων για να βρεθεί μια άλλη λύση από το πρωτοδικείο που δεν προχώρησε.

Στη διάρκεια της Παρασκευής θα επιδιωχθεί να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ και του κ. Τζεβελέκη, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Το “μπαλάκι” είναι και πάλι στα χέρια των μετόχων, που δεν απάντησαν το προσχέδιο πρότασης που κατέθεσε η πλευρά Γεωργούλη, θεωρώντας την ελλειπή, αφού ποτέ δεν γνωστοποιήθηκαν στους μετόχους τα ονόματα των συμμετεχόντων στη κίνηση και δεν συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές το πλαίσιο μετάβασης της διοίκησης.

Όλα δείχνουν ότι αρχής γενομένης από την Παρασκευή, θα μπει σε μια τελική ευθεία το διοικητικό αδιέξοδο, χωρίς ουδείς να γνωρίζει αν θα προκύψει λύση. Και την επόμενη βδομάδα, αν δεν υπάρξει λύση, θα υπάρξουν εκπλήξεις…

To Top