ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει σε “Κλεάνθης Βικελίδης” και στα… “τρίποντα” κόντρα σε Αστέρα (PRESSARIS LIVE,19:00)

Μονόδρομος η νίκη σήμερα (PRESSARIS, 19:00, ΕΡΤ) για τον Άρη, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στα Γιάννενα, ώστε να μην «πετάξει» στον κάλαθο των αχρήστων, ότι «έχτισε» στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Επιστροφή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Άρη, μετά από δύο σερί εκτός έδρας αγώνες -για Πρωτάθλημα και Κύπελλο απέναντι σε ΠΑΣ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα- με τους «κιτρινόμαυρους» να στοχεύουν -αποκλειστικά και μόνο- στην επίτευξη της 4ης φετινής τους νίκης.

Ο Πάκο Ερέρα θέλει από την ομάδα του, να επιστρέψει στα «τρίποντα» μετά την ήττα από στα Γιάννενα, έχοντας απέναντί της, το καλύτερο σύνολο -κατά γενική ομολογία- από αυτά που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα.

Η χθεσινή μέρα επιφύλαξε ένα απρόοπτο για τον Πάκο Ερέρα και τους συνεργάτες του. Ο Ισπανός κόουτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μέργκιμ Μάβραϊ, που μετά την εμφάνισή του στην Τούμπα, είχε κερδίσει πόντους για τη σημερινή αρχική ενδεκάδα.

Ο διεθνής Αλβανός στόπερ νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο βράδυ της Παρασκευής λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε, προσπάθησε να είναι έτοιμος για τον σημερινό αγώνα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ένιωθε μέχρι και χθες εξαντλημένος από την γαστρεντερίτιδα, αποφασίστηκε να μην πιεστεί, ώστε να είναι 100% στα επόμενα ματς, ενώ παρακολουθείται η κατάστασή του από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή.

Εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση έμειναν επίσης οι Λευτέρης Ιντζόγλου, Γιώργος Βαλεριάνος και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.

To Top