ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστρέφει σε 10-15 μέρες ο Τσούπκοβιτς, η αρχική σκέψη είναι να τον περιμένει ο Άρης

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς θα επιστρέψει στην δράση το αργότερο σε δύο βδομάδες, καθώς παρά την αρθροσκόπηση δεν θα χρειαστεί εν τέλει να μείνει έξω 3-4 βδομάδες όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Άρης να μην προχωρήσει άμεσα σε αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS η αρχική σκέψη του τεχνικού τιμ είναι να περιμένει τον Σέρβο φόργουορντ να επιστρέψει στην δράση, κάτι που εφόσον η αποθεραπεία κυλήσει βάσει χρονοδιαγράμματος, θα συμβεί ίσως και πριν τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή η σκέψη συνδυάζεται με το ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να κάνει ακόμα πιο λεπτομερή έρευνα στην ευρωπαϊκή αγορά, ίσως να περιμένει και “κοψίματα” από ομάδες που θα αποκλειστούν από το Γιούροκαπ (οι αποκλεισμένοι από την Ευρωλίγκα δύσκολα θα λύσουν συμβόλαια, γιατί θα παίξουν στο Γιούροκαπ) οι οποίες ενδεχομένως να έχουν παίκτες που ενδιαφέρουν, όπως συμβαίνει π.χ. με τον Τζέραλντ Λι της Στεάουα.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση ο Πρίφτης και οι συνεργάτες του να προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη – και αντικατάσταση του Τσούπκοβιτς – αν δεν είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς για την επιλογή τους.

Επαφές υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη, αλλά μάλλον υπάρχουν λίγες πιθανότητες να γίνει αλλαγή στο ρόστερ του Άρη μέσα στο 2015…

To Top