Επιστρέφει… σπίτι του ως αντίπαλος! Η πιο δύσκολη στιγμή του Μποχωρίδη! (photostory)

Ένα «δικό» του παιδί, που από το καλοκαίρι αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, υποδέχεται αύριο στο Παλέ ο Άρης. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, επιστρέφει στο «σπίτι» του, εκεί όπου πέρασε τις περισσότερες ώρες της ζωής του, για να παίξει αντίπαλος κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε και υπηρέτησε από επτά χρονών μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. 

Δεν είναι άλλωστε και πολλοί οι παίκτες που κατάφεραν να το κάνουν αυτό τόσο στον Άρη όσο και στις υπόλοιπες ομάδες της Α1. Οι διακρίσεις του 21χρονου γκαρντ με τα κίτρινα είναι πολλές. Πανελλήνια πρωταθλήματα με τα τμήματα υποδομής, ατομικές διακρίσεις και συμμετοχή στον περσινό τελικό κυπέλλου και πολλές άλλες. Η σημαντικότερη όμως στιγμή για τον ίδιο η συμμετοχή του στο φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη στις 7 Μαΐου του 2013 με αντίπαλο την Λιμόζ.

Για 40 λεπτά ο νεαρός παίκτης θα πρέπει να τα βγάλει όλες αυτές τις αναμνήσεις από το μυαλό του και να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του. Μόλις τελειώσει όμως το παιχνίδι θα τρέξει να αγκαλιάσει τον κολλητό του, Σάσα Βεζένκοφ, τον Σπύρο Μούρτο και τα υπόλοιπα παιδιά που πέρασαν πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια, τον Γιάννη Νικητάκη, τον Βασίλη Βουρτζούμη και τον Σάββα Καμπερίδη. Άλλωστε στο Παλέ ο Μποχωρίδης έχει μόνο φίλους και γνωστούς και όσα χρόνια και αν περάσουν θα αισθάνεται το Παλέ σπίτι του.

To Top