ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστρέφει σταδιακά ο Σλαφτσάκης, ατομικό για Νταλό και Βεργίνη

Επιστρέφει σταδιακά στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Έλληνας φόργουορντ συμμετείχε στο μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης, όπως και ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο. Ο Δημήτρης Βεργίνης και Μπορίς Νταλό ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Με πιο εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα (30/01) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (02/02, 15:45, ERTPLAY1), για τη 16η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης και ο Lucky Jones συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκαναν ατομικό, εξαιτίας των ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική και στο αριστερό γόνατο αντίστοιχα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Boris Dallo, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί αστράγαλο και ο Δημήτρης Βεργίνης που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού. Πριν την προπόνηση, οι παίκτες παρακολούθησαν video.

Αύριο (31/01) θα γίνει μια προπόνηση, το μεσημέρι».

To Top