Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαβίτο

Παίκτης της Κέρκυρας πρέπει να θεωρείται ο Φρανθίσκο Χαβίτο, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «Φαίακες» και απομένει μόνο η ανακοίνωσή της απόκτησης του.

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της Κέρκυρας ενόψει της νέας χρονιάς. Οι «Φαιάκες», έκλεισαν τον Χαβίτο ο οποίος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί με την φανέλα της Κέρκυρας.

Ο Ισπανός, βρίσκεται από χθες στο νησί , πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Κέρκυρα, το οποίο πιθανότατα θα είναι ενός έτους. Μάλιστα, σήμερα το πρωί ο έμπειρος εξτρέμ, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας όπου γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ είχε και ένα πρώτο τετ α τετ με τον κ. Γρηγορίου.

Μετά το πέρασμά του από τον Άρη και τον Ολυμπιακό, ο Χαβίτο αγωνίστηκε στην Χέρκουλες και την περασμένη σεζόν στην Αλκορκόν και έφτασε η ώρα να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Κέρκυρας. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Ιονίου, η οποία δεν αποκλείεται να βγει εντός της ημέρας…

To Top