ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστρέφει στην Ντόρτμουντ ο Γκέτσε!

Σύμφωνα με την Bild η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα βρήκε σε όλα με την Μπάγερν για την επιστροφή του Μάριο Γκέτσε στην Βεστφαλία!

Έφυγε ως προδότης, όμως μετά από τρία χρόνια, όλα δείχνουν ότι ο άσωτος υιός επιστρέφει στην Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η Μπάγερν τα βρήκε σε όλα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και η επιστροφή του Μάριο Γκέτσε στην ομάδα που ανδρώθηκε είναι θέμα ωρών. Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να δήλωσε ότι υπολογίζει κανονικά τον Γερμανό διεθνή εξτρέμ, αλλά οι διοικήσεις των δύο ομάδων δούλευαν πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες για την μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Οι αρχικές απαιτήσεις των Βαυαρών (27 εκατομμύρια ευρώ) έπεσαν λιγάκι και η χρυσή τομή βρέθηκε στα 23 εκατομμύρια ευρώ, για ένα παίκτη που η Μπάγερν πριν από τρία χρόνια αγόρασε για 37 «χαρτιά» από την Μπορούσια. Ο Μάριο Γκέτσε έχει συμφωνήσει σε όλα με την παλιά του ομάδα στο οικονομικό σκέλος, μα αυτό που έχει πια την μεγαλύτερη σημασία είναι ο τρόπος που θα υποδεχθούν τον Γκέτσε οι οπαδοί της παλιάς του ομάδας, που τον είχαν… αφορίσει όταν έφυγε για την Μπάγερν!

To Top