Επιστρέφει στην Παρί το καλοκαίρι ο Παρέδες

Ο Λεάντρο Παρέδες αγωνίζεται ως δανεικός στη Γιουβέντους και με την τωρινή κατάσταση, μοιάζει απίθανο να αποκτηθεί με μόνιμη μεταγραφή.
Κάτοικος Παρισιού αναμένεται να γίνει ξανά ο Λεάντρο Παρέδες. Ο Αργεντινός μέσος αποτέλεσε βασικό στόχο του Μαξ Αλέγκρι για τη μεσαία γραμμή των «μπιανκονέρι» αλλά το πιο πιθανό είναι η συνεργασία τους να τελειώσει άδοξα.

Σύμφωνα με τη La Repubblica, οι σχέσεις των δύο αντρών, είναι στα χειρότερά τους καθώς υπάρχει τρομερό έλλειμμα εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Αλέγκρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσπάθησε αλλεπάλληλες φορές να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σε αυτόν και τον Παρέδες, έχοντας κάτσει να τα πούνε οι δυο τους αλλά μάταια.

Σε παλαιότερο χρόνο, είχε γραφτεί πως η απόκτησή του θα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στη Γιουβέντους και την διαφαινόμενη απουσία της από το Champions League της ερχόμενης περιόδου (ο μόνος τρόπος για να βρεθεί στους ομίλους, είναι να κατακτήσει το Europa League φέτος).

Πλέον ο Αργεντινός θεωρείται ξένο σώμα στη Γιουβέντους και μάλλον οδηγούμαστε σε έναν άδοξο δανεισμό σε μία ούτως ή άλλως δύσκολη χρονιά για τους «μπιανκονέρι».

To Top