Επιστρέφει στη Σάο Πάουλο ο Κακά

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Μίλαν παρουσιάζεται ο Κακά και στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να επιστρέψει στη Σάο Πάουλο.

Έντεκα χρόνια από την απόφαση να αφήσει το Σάο Πάουλο για να παίξει στην Ευρώπη και τη Μίλαν ο Κακά φέρεται να ετοιμάζεται να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος χαφ – όπως γράφει σήμερα η «Gazzetta dello Sport» – παρουσιάζεται να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «ροσονέρι» για να επιστρέψει στην ομάδα που κατάφερε να δείξει σε όλον τον κόσμο τις ικανότητές του.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περιοχή είναι ήδη η γυναίκα και τα παιδιά τους εδώ και λίγους μήνες, κάτι που προκαλεί στον ίδιο πρόβλημα με τη ζωή στην Ιταλία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τους Βραζιλιάνους στη Μίλαν, αλλά αυτό είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Εκτός από τη Σάο Πάουλο, ενδιαφέρον για τον Κακά φέρονται να έχουν εκδηλώσει πολλές ομάδες από το MLS, αλλά εκείνος θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του.

To Top