Επιστρέφει στις νίκες η Άρσεναλ, ισορροπία στην Ιταλία

Η Αρσενάλ, αν μη τι άλλο, έχει τις δυνατότητες για να διεκδικήσει τη νίκη στο «Μολινό», ενώ,  στο Coppa Italia, η Αταλάντα υποδέχεται τη Φιορεντίνα.

Αν είστε μπασκετικός, έχουμε προνοήσει. Διαβάστε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικά μπάσκετ

  1. Γουλβς – Άρσεναλ (21:45)

Ξεκινάμε με Πρέμιερ Λιγκ και τη δυνατή αναμέτρηση Γουλβς – Άρσεναλ. Η γηπεδούχος προερχόταν από εντυπωσιακό σερί 5-1-0, το οποίο διακόπηκε στο εντός έδρας ματς με την Νόριτς, όπου και ηττήθηκε 1-0. Στραβοπάτημα στη μάχη για την 6η θέση, τη στιγμή που ακολουθούν δύσκολο ματς (εκτός με Τότεναμ). Χωρίς τους Χβανγκ (μέσος), αλλά με διαθέσιμους τους Σάις, Τριμνκάο. Η Άρσεναλ έχει ως τελευταίο ματς το 0-0 με την Μπέρνλι (εντός). Πορεύεται δίχως νίκη στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια (0-2-3), στόχος ξεκάθαρα να μείνει στο κόλπο της πρώτης εξάδας. Πεπέ (εξτρέμ), Τσάκα, Παρτέι (μέσοι) είναι οι σημαντικές επιστροφές. Πιο ξεκούραστη η λονδρέζικη ομάδα, μπορεί να εκμεταλλευτεί την πικρία της Γουλβς από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

➥ Το διπλό βρίσκεται στο 2.24 και μπαίνει στο δελτίο μας.

  1. Αταλάντα – Φιορεντίνα (19:00)

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας (μονός αγώνας με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί), στεκόμαστε στο ζευγάρι Αταλάντα – Φιορεντίνα. Η ομάδα του Μπέργκαμο προέρχεται από εντός έδρας ήττα 2-1 από την Κάλιαρι, σε ματς που προβλημάτισε με την εμφάνισή της. Δίχως νίκη επί τρεις σερί αγώνες (0-2-1), υπάρχει μία δυσαρέσκεια από την πλευρά του προπονητή Γκασπερίνι. Με απουσίες θα υποδεχθεί τους «βιόλα», καθώς λείπουν οι αμυντικοί Τολόι, Πετσέλα, ο χαφ Ίλιτσιτς και οι φορ Ζαπάτα, Μίραντσουκ. Η ομάδα της Φλωρεντίας απέκλεισε τη Νάπολι στον προηγούμενο γύρο, αν και χρειάστηκε την παράταση. Με 1-3-2 στα έξι τελευταία επίσημα ματς, ίσως να έχει χάσει τη φρεσκάδα της επιθετικά με τη φυγή του Βλάχοβιτς. Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν αποκλείεται να προκύψει νικητής και μετά το 90’.

➥ Το «Χ» προσφέρεται στο υπερβολικό 4.20.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

To Top