Επιστρέφει στο «Κλ. Βικελίδης» αύριο η Κ-20

Τον πρώτο της αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη φετινή σεζόν, δίνει αύριο στις 11.00 η Κ-20, κόντρα στον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στον τόπο όπου πριν από περίπου οκτώ μήνες στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Οι «κίτρινοι», βέβαια, ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν νωρίτερα στην φυσική τους έδρα, και συγκεκριμένα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως η αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας, και η ολιγοήμερη αντικατάστασή του από τον Νίκο Πασσιαλή, είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί εκ νέου η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Άρης, μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό (0-1) και Αστέρα Τρίπολης (2-1), αποζητά την επιστροφή στις νίκες, ώστε να μπορέσει να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Μάλιστα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές αναμένεται να έχουν ως αρωγό σε αυτή τους την προσπάθεια τον κόσμο της ομάδας, καθώς η απόσταση στην περίπτωση αυτή δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Στο παιχνίδι κόντρα στους Αγρινιώτες ο έμπειρος τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Σάκη Κανούλα που εξέτισε την ποινή του, αλλά και τον Μιχάλη Γιαννίτση που δεν αγωνίστηκε στο περασμένο Σάββατο λόγω εμπύρετης ίωσης. Στον αντίποδα, εκτός αγωνιστικών πλάνων τέθηκε ο Πάρης Παλιάτσιος λόγω θλάσης, αλλά και της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Επίσης, ανέτοιμος παραμένει ο Τάσος Καράδαης που επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων, όπως και οι τραυματίες Θάνος Τοπούζης και Μάκης Παναγάκης.

Αναλυτικά, η αποστολή για το αυριανό ματς απαρτίζεται από τους Διούδη, Παπαδόπουλο, Νταμαρλή, Γιαννίτση, Μπαγκή, Αγτζίδη, Πολιανίδη, Τουλκερίδη, Ρένια, Γιώρη, Σουνά, Κουρέλλα, Καραγιάννη, Περήφανο, Αντωνιάδη, Μαρμαρά, Λένο, Κανούλα και Ζιγκερίδη.

Διαιτητής του παιχνιδιού έχει οριστεί ο Στέφανος Μαντάκης της ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους Παρασίου και Γιάντση από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top