Επιστρέφει στο Λαύριο ο Μουράτος, ανταλλαγή Παπαδάκη με Γόντικα

Οι κινήσεις στην Basket League συνεχίζονται, με τις ομάδες να ψάχνουν διορθωτικές κινήσεις ώστε να κάνουν τις επόμενες μέρες τους καλύτερες. Αρκετή είναι η κινητικότητα που υπάρχει στο Λαύριο, επόμενος αντίπαλος του Άρη στο πρωτάθλημα, που με ρεκόρ 3-7 ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τους διώκτες του, Απόλλωνα και Καρδίτσα.

Οι Λαυριώτες, λοιπόν, μετά την κίνηση με τον Φλάτεν θα προχωρήσουν σε άλλες δύο κινήσεις. Η πρώτη αφορά τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Μουράτος, άλλωστε, είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα της Λαυρεωτικής, έχοντας περάσει εκεί μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και σύντομα θα ξαναφορέσει τη φανέλα της. Ο 26χρονος μετράει σε 10 αγώνες 6.2 πόντους σε σχεδόν 28 λεπτά.

«Ανταλλαγή» μεταξύ Κολοσσού και Λαυρίου

Η δεύτερη κίνηση έχει περισσότερο τον χαρακτήρα… ανταλλαγής. Αν και βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις οι Κωστής Γόντικας και Κώστας Παπαδάκης θα κάνουν αντίθετα δρομολόγια. Ο δεύτερος θα μετακομίσει στη Ρόδο και τον Κολοσσό, όπου και είχε αγωνιστεί παλαιότερα με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο σέντερ των Ροδιτών, από τους οποίους έμεινε ελεύθερος θα παίξει για λογαριασμό του Λαυρίου.

Ο Παπαδάκης δεν κατάφερε προς το παρόν στο Λαύριο να φέρει τα επιθετικά του διαπιστευτήρια στο παρκέ, μετρώντας 3.7 πόντους σε 15 λεπτά και ψάχνει ένα γνώριμο περιβάλλον για το restart. Την ώρα που ο Γόντικας, ο οποίος θα ανηφορίσει για την Αθήνα, αγωνιζόταν για 11,5 λεπτά στον Κολοσσό, έχοντας επίσης χαμηλή συγκομιδή 3.1 πόντων ανά αγώνα.

To Top