ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστρέφει στο… μπέιζμπολ ο Τζόρνταν!

O Μάικλ Τζόρνταν συμμετέχει στο γκρουπ του Ντέρεκ Τζέτερ που επιδιώκει να αγοράσει τους Miami Marlins, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα μπέιζμπολ των ΗΠΑ!  

Μετά την δολοφονία του πατέρα του στις 23 Ιουλίου 1993, ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όπως δήλωνε εκείνες τις ημέρες «δεν έχω κάτι άλλο να δείξω» και έμεινε εκτός γηπέδων.

Τουλάχιστον, όχι για πολύ. Αν και έμοιαζε τότε αποφασισμένος να μην ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ (κάτι που έκανε τελικά δύο χρόνια αργότερα), ο Μάικλ Τζόρνταν θέλησε να παραμείνει στον επαγγελματικό αθλητισμό μέσα από το… μπέιζμπολ.

Στις 7 Φεβρουαρίου 1994, μόλις 10 μέρες πριν γιορτάσει τα 31 του χρόνια, ο Τζόρνταν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σικάγο Γουάιτ Σοξ αλλά έκανε ντεμπούτο με τους Μπίρμιγχαμ Μπάρονς στις 8 Απριλίου 1994. Επίσης αγωνίστηκε για λίγο και στους Σκοτσντέιλ Σκόρπιονς ωστόσο οι επιδόσεις του δεν άγγιζαν ούτε στο ελάχιστο τις αντίστοιχες του μπάσκετ με αποτέλεσμα να τα παρατήσει… πρόωρα.

Πλέον είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο μπέιζμπολ από άλλο πόστο! Όπως αναφέρει η New York Post, ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς συμμετέχει στην κίνηση του βετεράνου του μπέιζμπολ, Ντέρεκ Τζέτερ για την αγορά των Miami Marlins! Η συγκεκριμένη κίνηση αφορά πρόταση ύψους 1.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Πηγή: gazzetta.gr

To Top