ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστρέφει στο προσκήνιο για τον Άρη ο 21χρονος Μιλόγεβιτς (videos)

Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί τον Άρη από τον περασμένο Φεβρουάριο και επανεξετάζεται είναι αυτή του Νεμάνια Μιλόγεβιτς.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πρόκειται για τον γιο του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς που καθοδηγεί από τον πάγκο τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία, στο παρελθόν έπαιξε για πολλά χρόνια ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε και προπονητής του Πανιωνίου.

Σερβικά ΜΜΕ ανέφεραν προ μηνών πως ο 21χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που αγωνίζεται πλέον στην Βοϊβοντίνα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021) απασχολεί έντονα τον Άρη, καθώς άνθρωπος των “κιτρινόμαυρων” θα βρισκόταν στο Βελιγράδι για να δει παιχνίδια του.

Αναφερόταν μάλιστα πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα απασχολήσει έντονα τον Άρη για αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα είναι μία επένδυση για το μέλλον. Κι η περίπτωσή του εξετάζεται και πάλι από τους “κιτρινόμαυρους”, ως μία επιπλέον λύση μεσοεπιθετικά.

Φέτος ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και έχει πετύχει τρία τέρματα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κουκαρίτσι, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας καθώς γεννήθηκε στην Αθήνα.

Δείτε μερικά videos από τον νεαρό εξτρέμ, γιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς… (στα δύο πρώτα είναι ο παίκτης που ανοίγει το σκορ)

To Top