ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι»

Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, οι παίκτες θα επανέλθουν στις προπονήσεις αύριο το απόγευμα.

Η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με τον Άρη να μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και της πρεμιέρας απέναντι στον ΟΦΗ, εφόσον αποφασιστεί στη λίγκα την Τρίτη η σέντρα των αγώνων!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι»

Αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, την επομένη του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα είναι απογευματινή ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (24/02, 19:30), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις οι “κίτρινες”

Διακοπές τέλος για τις γυναίκες του Άρη, οι οποίες επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανναξιακό.

Μάλιστα, τα κορίτσια του Δημήτρη Σολκίδη θα έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους να προεετοιμαστούν, αφού η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18 Γενάρη.

To Top