Επιστρέφουν Μπερνάν και Τσέριν ενόψει Άρη

Σε δύσκολη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια (δύο πρωταθλήματος κι ένα κυπέλλου). Πράγμα που τον αναγκάζει στο ματς της Τετάρτης απέναντι στον Άρη να αλλάξει εικόνα αν θέλει να μην μπει σε περιπέτειες.

Στα θετικά για να το πετύχει αυτό είναι η επιστροφή των Μπερνάρ και Τσέριν στη μεσαία γραμμή. Δύο σημαντικών παικτών για τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος στο κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ μπορεί να υπολογίζει και στον Φίλιπ Τζούριτσιτς μετά από αρκετό καιρό, ενώ κάποιες πιθανότητες υπάρχουν και για τους Βέρμπιτς και Χουάνκαρ.

Προς το παρόν, ο Παναθηναϊκός είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να αφήσει πίσω του το ματς με την Κηφισιά, κάνοντας την αυτοκριτική του ασφαλώς, αλλά και στρέφοντας την προσοχή του στο ματς με τον Άρη.

Όσον αφορά τα δεδομένα για την ενδεκάδα απέναντι στους κιτρινόμαυρους, οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο και Μλαντένοβιτς έχουν το προβάδισμα στα μετόπισθεν, οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπακασέτας στον άξονα και οι Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης στη γραμμή κρούσης.

To Top